نورنیوز https://nournews.ir/n/311260
کد خبر: 311260
30 فروردین 1405

مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ دی، بهمن و اسفند ۱۴۰۴ تمدید شد


وزارت تعاون اعلام کرد مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ ماه‌های دی، بهمن و اسفند 1404 که پیش‌تر تا پایان فروردین تعیین شده بود، تا 14 اردیبهشت 1405 تمدید شده است. همچنین کالابرگ فروردین تا پایان اردیبهشت اعتبار دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این اطلاعیه تاکید شده که مهلت استفاده از اعتبار مربوط به فروردین ۱۴۰۵ مطابق روال اعلامی قبل، تا پایان اردیبهشت سال جاری برقرار است. همچنین کالابرگ فروردین تا پایان اردیبهشت قابل استفاده است.

اقلام مشمول طرح کالابرگ شامل ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز، لبنیات، برنج، روغن، قند و شکر، حبوبات و ماکارونی است و محصولات کشاورزی میوه و تره بار است و محدودیتی در میزان خرید یا انتخاب نشان تجاری وجود ندارد. در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابه‌التفاوت هزینه توسط خریدار پرداخت خواهد شد.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از شهروندان خواسته است فقط به پیامک‌های رسمی با سرشماره V.Refah اعتماد کرده و از مراجعه به لینک‌های ناشناس خودداری کنند.

هموطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف فروشگاهی می‌توانند گزارش‌های خود را از طریق سامانه مربوطه اطلاع رسانی کنند و بازرسان پس از بررسی و در صورت احراز تخلف، برخورد قانونی انجام خواهند داد.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: یارانه / کالابرگ / حمایت_معیشتی / وزارت_تعاون / اعتبار کالابرگ