نورنیوز https://nournews.ir/n/31126
کد خبر: 31126
22 خرداد 1398

اتش سوزی در شرق عراق/زمین های کشاورزی درحال سوختن


منابع عراقی از بزرگترین آتش سوزی در استان دیالی در شرق این کشور که بخش گسترده ای از دشت های کشاورزی را طعمه خود کرده است، خبر دادند.

به گزارش نورنیوز به نقل از النهرین، منابع عراقی از بزرگترین آتش سوزی در استان دیالی در شرق عراق خبر دادند.


سمیر محمد رئیس شورای منطقه خانقین در استان دیالی از بزرگترین حریقی که به جان دشت‌های کشاورزی در خانقین افتاده است، خبر داد و اعلام کرد: آتش سوزی گسترده ای در علیاوه در اطراف خانقین رخ داده است که تاکنون بخش‌های گسترده ای را در دشت‌های کشاورزی طعمه خود کرده است.


وی افزود: این بزرگترین حریق از نوع خود در خانقین محسوب می‌شود و آتش نشانان برای مهار آتش و کاستن از حجم خسارات آن وارد عمل شده اند.


این در حالی است که روز گذشته یکی از تحلیلگران عراقی با اشاره به افزایش آتش سوزی محصولات کشاورزی در عراق، از ردپای آمریکایی‌ها و داعش خبر داده بود.



منبع: مهر
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / عراق / کشاورزی