نورنیوز https://nournews.ir/n/311197
کد خبر: 311197
30 فروردین 1405

تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه کابینه نتانیاهو


همزمان با کاهش موقت تنش‌های نظامی، خیابان‌های تل‌آویو شاهد حضور گسترده معترضان به سیاست‌های جنگ‌طلبانه کابینه رژیم صهیونیستی بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که هزاران نفر با حضور در خیابان‌های مرکز تل‌آویو در یک راهپیمایی اعتراضی علیه کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شرکت کردند.

این تظاهرات در شرایطی برگزار شد که درگیری‌های نظامی در منطقه به‌طور موقت متوقف شده و محدودیت‌های مدنی برای ساکنان کاهش یافته است.

شرکت‌کنندگان در این تجمع با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار پایان دادن به رویارویی‌های مسلحانه در منطقه شدند.

آنها همچنین شعارهایی را علیه نتانیاهو سر دادند و به عملکرد کابینه وی اعتراض کردند.

این اعتراضات در حالی برگزار می‌شود که نارضایتی‌ها از سیاست‌های کابینه نتانیاهو در میان بخشی از افکار عمومی در سرزمین‌های اشغالی رو به افزایش گزارش شده است.

این اعتراضات به دعوت خانواده‌های کشته‌شدگان حوادث ۷ اکتبر برگزار شد؛ خانواده‌هایی که خواستار تشکیل کمیته تحقیق رسمی هستند. در جریان این تجمعات، شعارهای تندی علیه بنیامین نتانیاهو سر داده شد و معترضان خواستار پاسخگویی مسئولان در قبال ناکامی‌های امنیتی شدند.

در طول این اعتراضات، شماری از بستگان نظامیان کشته‌شده پیام‌های تندی خطاب به کابینه مطرح کردند و آن را به کوتاهی و نادیده گرفتن هشدارهای پیش از حمله متهم کردند.

برخی از سخنرانان نیز وضعیت کنونی را «کشتار حافظه» توصیف کردند که به‌جای التیام، زخم‌های خانواده‌ها را عمیق‌تر می‌کند.

همچنین خانواده‌های اسرای صهیونیست و قربانیان در این تجمعات حضور داشتند و شعارهایی در مطالبه پاسخگویی از سران سیاسی و نظامی سر دادند.

این اعتراضات به شهرهای دیگر نیز کشیده شد و همزمان فراخوان‌هایی برای برگزاری تجمع مقابل محل اقامت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قدس منتشر شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / نتانیاهو / تل‌آویو / کابینه رژیم صهیونیستی / تظاهرات_در_تل‌آویو