نورنیوز https://nournews.ir/n/311175
کد خبر: 311175
29 فروردین 1405

الجزیره: ترامپ به دنبال راه فرار آبرومندانه از جنگ با ایران


خبرنگار شبکه الجزیره در واشنگتن می‌گوید دونالد ترامپ به دنبال راه خروجی آبرومندانه از جنگ است.

نورنیوز- گروه بین الملل: الجزیره در تحلیلی از مواضع اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نسبت به ایران نوشت: او به دنبال «راه فراری آبرومندانه» از بحران کنونی است، اما پیام‌هایش چنان مبهم و متناقض است که نمی‌توان فهمید آیا واقعاً مذاکره‌ای در کار است یا خیر.

به گزارش پتی کالهین، خبرنگار الجزیره در واشنگتن، ترامپ طی ۲۴ ساعت گذشته در شبکه‌های اجتماعی مدعی شده که ایران «همه خواسته‌های آمریکا را پذیرفته، اما در مقابل چیزی دریافت نکرده است.» در سوی دیگر، ایران بار دیگر تهدید به بستن تنگه هرمز کرده است.

ترامپ همچنین گفته که محاصره دریایی آمریکا ادامه دارد و ۱۳ کشتی متوقف شده‌اند، هرچند تأیید مستقل این ادعاها «بسیار دشوار» است.

در حالی که ترامپ بارها از پایان جنگ «طی چند روز» سخن گفته و امروز نیز وعده ارائه اطلاعات جدید داده، الجزیره تأکید کرد: هیچ اطلاعاتی درباره اینکه چه کسی با چه کسی صحبت می‌کند، محتوای مذاکرات یا گام‌های بعدی وجود ندارد.

خبرنگار الجزیره در واشنگتن در پایان نوشته است: «آیا آنها مذاکره می‌کنند؟ به‌طور قطع هیچ راهی برای دانستن این موضوع وجود ندارد.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / جنگ / خسارات جنگ / قیمت انرژی