نورنیوز https://nournews.ir/n/310793
کد خبر: 310793
28 فروردین 1405

واکنش محمد البرادعی به ایجاد یک پلتفرم امنیتی و منطقه ای


مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی در واکنش به این خبر که اواخر هفته جاری در مورد ایجاد یک پلتفرم امنیتی منطقه‌ای مذاکراتی میان ترکیه با پاکستان، عربستان سعودی و احتمالاً مصر انجام خواهد شد گفت: مدت هاست از خوداتکایی در چارچوب‌های امنیتی منطقه‌ای توسط و برای کشورهایی که فرهنگ مشترک و تهدیدات مشترک دارند، حمایت می کنیم.

نورنیوز-گروه بین الملل: محمد البرادعی در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت: کشورهای منطقه دو جنگ منطقه‌ای ویرانگر، هرج و مرج کامل و بدبختی را در گذشته نه چندان دور پشت سر گذاشتند تا اینکه «کشف کردند» آنچه مورد نیاز است، خوداتکایی از طریق چارچوب‌های امنیتی منطقه‌ای توسط و برای کشورهایی است که فرهنگ مشترک و تهدیدات مشترک دارند؛ چیزی که مدت‌هاست از آن حمایت می‌کنم.

شایان ذکر است خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی اعلام کرده است که ترکیه در حال آماده شدن برای میزبانی مذاکراتی در اواخر این هفته در مورد ایجاد یک پلتفرم امنیتی منطقه‌ای با پاکستان، عربستان سعودی و احتمالاً مصر است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: مذاکرات / انرژی اتمی / آژانس بین المللی / البرادعی / پلتفرم امنیتی