نورنیوز https://nournews.ir/n/310783
کد خبر: 310783
28 فروردین 1405

کوبا: برای حمله احتمالی آمریکا آماده‌ایم


«میگل دیاز-کانل» رئیس‌جمهور کوبا روز پنج‌شنبه اعلام کرد کشورش برای مقابله با هرگونه حمله احتمالی آمریکا آماده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دیاز کانل در سخنرانی مقابل هزاران نفر در هاوانا، به مناسبت شصت‌وپنجمین سالگرد شکست حمله آمریکا در «خلیج خوک‌ها» گفت: «ما خواهان چنین رویارویی‌ای نیستیم اما وظیفه داریم برای جلوگیری از آن آماده باشیم و اگر اجتناب‌ناپذیر شد، در آن پیروز شویم.»

به نوشته «خبرگزاری فرانسه» کوبا پس از هشدارهای مکرر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه این کشور «هدف بعدی» است، در حالت آماده‌باش قرار گرفته است.

واشنگتن و هاوانا گفت‌وگوهایی برای کاهش تنش انجام داده‌اند اما این مذاکرات میان دو دشمن دیرینه به پیشرفت قابل‌توجهی نرسیده است.

دیاز-کانل روایت آمریکا مبنی بر «دولت درمانده» بودن کوبا را رد کرد و گفت: «کوبا یک دولت درمانده نیست، بلکه کشوری تحت محاصره است.»

وی همچنین تاکید کرد که مشکلات اقتصادی کوبا عمدتا ناشی از تحریم‌های تجاری آمریکا است که از زمان به قدرت رسیدن «رائول کاسترو» رئیس‌جمهور پیشین کوبا همچنان ادامه دارد.

«دونالد ترامپ» از زمان بازگشت به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۲۵، کارزار «فشار حداکثری» علیه کوبا را تشدید کرده است. در مارس ۲۰۲۵، او تحریم‌های جدیدی علیه کوبا اعمال کرد و سفر شهروندان آمریکایی به کوبا را ممنوع اعلام کرد. در فوریه ۲۰۲۶، او تهدید کرد که «حمله نظامی» به کوبا را رد نمی‌کند. 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / حمله آمریکا / رئیس‌جمهور کوبا