رییس اورژانس تهران از ایثار کادر درمان در “جنگ 40 روزه” و نجات کودکان از زیر آوار گفت. وی اعلام کرد زمان استاندارد 8 دقیقهای رسیدن بر بالین بیمار شکسته شده است. رئیس جمهور نیز اورژانس را رکن کلیدی مدیریت بحران در جنگ خواند.
نورنیوز-گروه اجتماعی: محمد اسماعیل توکلی در جریان بازدید رییس جمهور از مرکز اورژانس تهران، گفت: صحنههایی دیدیم که باورکردنی نبود؛ یعنی واقعاً اشک خودمان را نمیتوانستیم جمع کنیم. بچهای که از بغل پدر و مادر و از زیر آوار زنده بیرون آمد اما پدر و مادر شهید شدند.
وی خطاب به رییس جمهور افزود: کاری که در جنگ ۴۰ روزه انجام شد نسبت به جنگ ۱۲ روزه زمین تا آسمان به لحاظ خدمترسانی تفاوت داشت. هیاهو و شور نداشتیم، دوربین و فیلم نداشتیم ولی واقعا به جرات میگویم زمان استاندارد کشور در رسیدن بر بالین بیمار که ۸ دقیقه بود را در ایام جنگ شکستیم.
در این بازدید رئیس جمهور نیز اورژانس را از ارکان کلیدی مدیریت بحران عنوان و تاکید کرد که کارنامه درخشان نیروهای امداد و نجات در جنگ ۴۰ روزه ماندگار شد.