نورنیوز https://nournews.ir/n/31065
کد خبر: 31065
21 خرداد 1398

پاسخ وزیر بهداشت درخصوص تفکیک حوزه غذا از سازمان غذا و دارو


وزیر بهداشت درخصوص برخی اظهارات مطرح شده مبنی بر تفکیک حوزه غذا از سازمان غذا و دارو گفت: خیر. اصلا چنین مساله‌ای وجود ندارد و با چنین موضوعی اصلا موافق نیستم.

به گزارش نورنیوز، سعید نمکی در پاسخ به سوالی درباره علت تغییر دوباره در سازمان غذا و دارو گفت: رویکرد ما در سازمان غذا و دارو تغییری نکرده است.


وی افزود: اما تغییرات مدیریتی به این معنی است که برنامه‌ها و اقدامات‌ ما مقداری تسریع خواهد شد و وضعیت در این سازمان قرارگاهی‌تر می‌شود.


وزیر بهداشت درباره برخی اظهارات مطرح شده مبنی بر تفکیک حوزه غذا از سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: خیر، خیر. اصلا چنین مساله‌ای وجود ندارد و با چنین موضوعی اصلا موافق نیستم.


با رفتن دکتر مهدی پیرصالحی از سازمان غذا و دارو و نشستن دکتر محمدرضا شانه‌ساز بر مسند سرپرستی این سازمان، اما و اگرهایی درباره تغییر رویکرد وزیر بهداشت نسبت به حوزه دارو مطرح شد، اما دکتر سعید نمکی درباره علت تغییر و تحولات مدیریتی در حوزه داروی کشور، اعلام کرد: بنده در وزارت بهداشت ساز و کاری را در حمایت از تولید داخل برای همکارانم تعریف کرده‌ام. بر همین اساس هم یکی از پاکیزه‌ترین دوستان و برادرانم را یعنی دکتر پیرصالحی را بر مسند سازمان غذا و دارو منسوب کردم، چراکه یکی از بهترین، پاکیزه‌ترین و خوش سابقه‌ترین مدیرانی هستند که می‌شناسم، اما در ادامه کار فکر کردم ساز و کارهای مناسب برای مقابله با هجمه‌های دشمن به دست این عزیزان فراهم نشده و باید مجددا با ساز و کاری جدید و با یک آرایش مناسب جدید اقدام کنیم که این کار را آغاز کردیم و در مجموعه سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی به عنوان یک قرارگاه عمل کردیم.



منبع: ایسنا
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: وزارت بهداشت / سازمان غذا و دارو / سعید نمکی