نورنیوز https://nournews.ir/n/310629
کد خبر: 310629
27 فروردین 1405

الجزیره: اسرائیل طرح آتش‌بس موقت را دنبال می‌کند


شبکه الجزیره گزارش داده است که اسرائیل به دنبال برقراری آتش‌بس موقت با لبنان است تا از دیکته شدن آتش‌بس کامل توسط آمریکا جلوگیری کند. این در حالی است که نبردهای شدیدی در جنوب لبنان، به ویژه در اطراف شهر کلیدی بنت جبیل، ادامه دارد و حزب‌الله نیز به مواضع اسرائیل حمله می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش الجزیره، در شرایطی که گفته می‌شود آمریکا در تلاش برای متقاعد کردن اسرائیل به موافقت با آتش‌بس در لبنان است، اسرائیل در نظر دارد با یک آتش‌بس موقت در برابر این تلاش‌ها بایستد و راه را برای دیکته‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر برقراری آتش‌بس کامل ببندد.

این در حالی است که جبهه لبنان همچنان ملتهب است و در جنوب این کشور به ویژه شهرک «بنت جبیل» شاهد حملات اسرائیل هستیم و نبردها در این منطقه سرنوشت ساز است. در مقابل، حملات موشکی حزب الله به مواضع رژیم اسرائیل در فلسطین اشغالی نیز ادامه دارد.

بنت جبیل در فاصله سه کیلومتری از مرز جنوب لبنان با شمال فلسطین اشغالی یک «نقطه کلیدی عملیاتی» به شمار می‌رود زیرا از طریق مسیرهای کلیدی چندین جبهه نبرد در جنوب لبنان را به هم پیوند می دهد و دور زدن بنت جبیل بدون تصرف آن با توجه به تهدیدی که برای نیروهای درحال پیشروی دارد، «از نظر نظامی غیرممکن» است.

این در حالی است که سفیران اسرائیل و لبنان در آمریکا، روز سه‌شنبه در واشنگتن با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز دیروز در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» از احتمال دیدار رهبران دو طرف خبر داد و اعلام کرد احتمالا این دیدار امروز پنجشنبه انجام خواهد شد. وی به اینکه چه کسانی در این دیدار حضور خواهند داشت، اشاره‌ای نکرد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / اسرائیل / لبنان / آتش بس / الجزیره