ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از صعود تیمش به نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا با غلبه بر رئال مادرید، ابراز هیجان کرد و پیروزی مقابل این تیم بزرگ را “لذتبخش” توصیف نمود. وی با تمجید از روحیه جنگندگی بازیکنانش و حمایت هواداران، تاکید کرد که هدف نهایی بایرن مونیخ، قهرمانی در این رقابتهاست.
نورنیوز-گروه ورزشی: ونسان کمپانی سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ در کنفرانس خبری خود پس از پیروزی بزرگ مقابل رئال مادرید و صعود به نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا، در حالی که بسیار خوشحال و هیجانزده بود، اظهار کرد: بازی بسیار احساسی بود. پیروزی بزرگ و مهمی است اما بازی بعدی بزرگترین است. ما ادامه میدهیم.
وی افزود: رئال مادرید همیشه بزرگ است. بازیکنان بسیار سریعی دارد و همیشه خطرناک است. پیروزی مقابل آنها و صعود به جمع چهار تیم پایانی مهمترین و بزرگترین تورنمنت فوتبالی قاره اروپا، لذت زیادی دارد.
سرمربی بایرن مونیخ خاطرنشان کرد: بازیکنان من از نظر ذهنی خیلی قوی بودند و بعد از عقبافتادن به بازی برگشتند. هواداران هم کمک بزرگی به ما کردند و شایسته این اتفاق بزرگ بودیم.
توخل درباره دریافت کارت زرد که منجر به محرومیت از بازی مقابل پاریسنژرمن شد، گفت: همیشه سعی میکنم کنار زمین آرام بمانم، اما طبیعی است وقتی بازیکنی روی زمین افتاده، واکنش نشان دهید. از اینکه به خاطر این موضوع کارت زرد گرفتم، تعجب کردم.
وی در پایان گفت: بازی با پاریسنژرمن بسیار ویژه است، تیمی بسیار بزرگ و فوقالعاده هستند. حضور در مرحله نیمهنهایی برای ما یک افتخار است، اما هدف همه تیمهای بزرگ و مدعی در لیگ قهرمانان قهرمانی است و بازی با آنان برای این جام مهم، بسیار دشوار خواهد بود.