نورنیوز https://nournews.ir/n/310328
کد خبر: 310328
26 فروردین 1405

رافینیا: داور از پیروزی و صعود بارسلونا ترسیده بود


ستاره برزیلی تیم فوتبال بارسلونا پس از حذف از لیگ قهرمانان اروپا حمله شدید لحنی به داور بازی این تیم مقابل اتلتیکو مادرید کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی:تیم فوتبال بارسلونا در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با شکست سه بر ۲ در مجموع ۲ دیدار رفت و برگشت از حذف شد.

رافینیا ستاره برزیلی بارسا که برای حمایت از هم‌تیمی‌هایش به ورزشگاه متروپولیتانو سفر کرده بود، پس از پایان مسابقه خشم خود را از عملکرد داور ابراز کرد و گفت: این یک دزدی آشکار بود، داوری افتضاح بود، تیم داوری تصمیماتی که گرفتند باورنکردنی بود.

مارکا در گزارشی به نقل از رافینیا نوشت: اتلتیکو مرتکب خطا شد، نمی‌دانم چند تا و حتی یک کارت زرد هم نگرفت. می‌خواهم باور کنم که واقعا ترس از برد بارسلونا وجود دارد.

رافینیا یکی از مهره‌های کلیدی تیم بارسلونا به شمار می‌رود. این بازیکن برزیلی به خاطر مصدومیت نتوانست در مرحله یک چهارم نهایی بارسلونا را همراهی کند.

او در دیدار دوستانه برزیل و فرانسه در فیفا دی گذشته مصدوم شده بود.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: اسپانیا / بارسلونا / لیگ_قهرمانان_اروپا / رافینیا / اتلتیکو_مادرید