نورنیوز https://nournews.ir/n/310029
کد خبر: 310029
25 فروردین 1405

نماینده حزب دموکرات خواستار مهار ترامپ شد


هم‌زمان با تداوم پیامدهای جنگ علیه ایران، صداهای انتقادی در داخل آمریکا شدت گرفته و مقامات و تحلیلگران برجسته نسبت به سیاست‌های کاخ سفید و تل‌آویو هشدار می‌دهند.

نورنیوز- گروه بین الملل: چاک شومر، سناتور ارشد دموکرات آمریکا در سخنانی اعلام کرد که کنگره این هفته برای چهارمین بار طرحی را به رأی خواهد گذاشت که هدف آن توقف جنگ با ایران و مهار اقدامات دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور است. 

وی با انتقاد از عملکرد رئیس‌جمهور آمریکا، تأکید کرد که ترامپ «از کنترل خارج شده» و باید اقدامات او محدود شود.

در همین راستا، جفری ساکس، اقتصاددان برجسته و تحلیلگر سیاسی، با انتقاد شدید از نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران، تأکید کرد که این درگیری و پیامدهای آن در بازارهای جهانی، «فاجعه‌ای» است که توسط رهبران واشنگتن و تل‌آویو ایجاد شده است.

ساکس در اظهاراتی تند، بنیامین نتانیاهو و ترامپ را فاقد تعادل روانی توصیف کرد و گفت که این دو، دولت‌هایی بی‌رحم را هدایت می‌کنند که به‌صورت «وحشیانه» جنگ به راه می‌اندازند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تبعات جنگ و تنش‌های منطقه‌ای، به‌ویژه در حوزه انرژی و اقتصاد جهانی، فشارهای فزاینده‌ای بر دولت آمریکا وارد کرده و اختلافات سیاسی داخلی بر سر ادامه این مسیر را تشدید کرده است.

پیشتر نیز نمایندگان دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا طرح استیضاح رئیس‌جمهور این کشور را با ۱۳ بند به اتهام «جنایات بزرگ و سوءرفتار» ارائه کرده‌بودند. این طرح ترامپ را به آغاز جنگ‌ها، ترورها، جنایات جنگی و نقض قوانین بین‌المللی متهم می‌کند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: #ترامپ / #حزب_جمهوری_خواه / #حزب_دموکرات