نورنیوز https://nournews.ir/n/309956
کد خبر: 309956
24 فروردین 1405

چه خبر از برگزاری نمایشگاه کتاب تهران؟


مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، اعلام کرد که برگزاری نمایشگاه کتاب حضوری منوط به تصمیم شورای سیاست‌گذاری و نهادهای بالادستی است و ما مطابق هر تصمیمی آمادگی اجرا داریم.

نورنیوز- گروه فرهنگی: ابراهیم حیدری، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران درباره برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: از نظر زیرساختی و اجرایی آمادگی کامل برای برگزاری نمایشگاه، چه به‌صورت حضوری و چه مجازی، وجود دارد. تصمیم نهایی در این‌باره بر عهده شورای سیاست‌گذاری و نهادهای بالادستی است و ما مطابق هر تصمیمی آمادگی اجرا داریم.

به گفته وی، بخش عمده‌ای از هماهنگی‌ها و اقدامات اجرایی انجام شده و حتی تیم‌های فنی برای برگزاری حضوری نمایشگاه نیز آماده هستند. پیش از جنگ تحمیلی سوم قرار بود نمایشگاه بین‌المللی کتاب در ۳۱ اردیبهشت ماه شروع به کار کند.


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: نمایشگاه کتاب / نمایشگاه کتاب تهران / زمان نمایشگاه کتاب / مکان نمایشگاه کتاب