حزبالله بعد از ظهر امروز (دوشنبه) مجموعهای از حملات موشکی، خمپارهای و پهپادی را علیه مواضع و تجمعات نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی انجام داده است.
نورنیوز- گروه بین الملل: بر اساس بیانیههای منتشر شده حزبالله، شهرک «دوویو» با تعدادی موشک هدف قرار گرفته و محل تجمع نظامیان اسرائیلی در پایگاه تازه تأسیس «بلاط» در جنوب لبنان نیز با خمپاره مورد حمله قرار گرفته است.
همچنین تجمع نیروهای اسرائیلی در پایگاه «رأس الناقوره» و منطقه الناقوره در جنوب لبنان با دستهای از پهپادها هدف قرار گرفته است.
منابع عبری گزارش دادند آژیرهای خطر در شهر نهاریا و مناطق اطراف آن فعال شده است. از سوی دیگر، پادگان «لیمان» در شمال شهرک نهاریا نیز هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.
ارتش اسرائیل به نقل از یک منبع پزشکی اعلام کرد: یک نفر بر اثر اصابت ترکش موشک به ساختمانی در نهاریا زخمی شد.
ارتش اسرائیل همچنین افزود دو سرباز این رژیم در حمله پهپادی به جنوب لبنان به طور متوسط زخمی و ۶ نفر دیگر به طور سطحی مجروح شدند.
حزبالله اعلام کرد نظامیان اسرائیلی در پادگانهای «کفار گلعادی» و «یفتاح»، پایگاه «بیت هلل» و شهرک «مرگلیوت» مورد حمله پهپادی قرار گرفتهاند.
همچنین شهرکهای «کریات شمونا» و «المطله» با شلیک چندین فروند موشک هدف قرار گرفتهاند.