آنتونیو سانچز بندیتو گاسپار، سفیر اسپانیا در تهران، اعلام کرد که سفارت این کشور بار دیگر فعالیت خود را آغاز کرده و او همراه با تیم سفارت مأموریت خود را در راستای تلاشها برای صلح از سر گرفته است.
نورنیوز-گروه سیاسی: آنتونیو سانچز بندیتو گاسپار سفیر اسپانیا در تهران صبح روز دوشنبه در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «همراه با تیم متعهد خود، امروز سفارت اسپانیا را در تهران بازگشایی کردم تا به دستور وزیر خارجه از هر جهت ممکن به تلاشها برای برقراری صلح بپیوندم.»
بر اساس این گزارش، روز گذشته نیز سفیر اسپانیا در ایران در بدو ورود به کشورمان از مرز آستارا اعلام کرد: در راستای سیاستهای دولت اسپانیا، تقویت همکاریهای دوجانبه و صلح دائمی، بازدید از زیرساختهای منطقه و بررسی ظرفیتهای اقتصادی و سرمایهگذاری در دستور کار قرار دارد. سفیر اسپانیا همچنین ابراز امیدواری کرد که در این سفر، علاوه بر پیگیری مناسبات دیپلماتیک، پتانسیلهای حوزه گردشگری منطقه نیز مورد ارزیابی قرار گیرد تا زمینههای همکاری مشترک در مراحل بعدی فراهم شود.
به گزارش ایسنا، پنجشنبه هفته گذشته وزیر خارجه اسپانیا بعد از برقراری آتش بس بین ایران و آمریکا اعلام کرد که سفارت این کشور اروپایی در ایران که به خاطر جنگ ۴۰ روزه بسته شده بود، مجدداً بازگشایی و فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.
نخست وزیر اسپانیا از ابتدای شروع جنگ مشترک آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران مواضع شجاعانهای درباره غیرقانونی بودن این حملات علیه کشورمان داشته است که با حمایت افکار عمومی ایران، اسپانیا و جهان همراه بوده است.