نورنیوز https://nournews.ir/n/309842
کد خبر: 309842
24 فروردین 1405

بازگشت تراکتور بعد از ۴۰ روز به میدان آسیایی


تیم تراکتور ایران بعد از کش و قوس‌های فراوان فردا شب درشهر جده از ساعت 18:15 به مصاف تیم شباب الاهلی امارات در چارچوب رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا می رود. شاگردان ربیعی باوجود تمرینات کم اما با قلب‌های هوادارانش آماده قدرت نمایی در این آوردگاه بزرگ هستند.

نورنیوز-گروه ورزشی:تراکتور که به عنوان تنها نماینده ایران در رقابت‌های لیگ نخبگان ۲۰۲۶ حضور دارددر مرحله گروهی رقابت‌ها، نمایش خیره کننده‌ای از خود نشان داده است.  این تیم از 8 بازی خود تنها یک باخت داشته است و با ثبت 5 پیروزی، ۲ تساوی در جایگاه سوم جدول مرحله گروهی لیگ نخبگان به مرحله حذفی  صعود کرده است. در حالی که تیم شباب الاهلی امارات رقیب این تیم در مرحله  یک هشتم نهایی با قرار گرفتن  در رده ششم جدول به مرحله حذفی صعود کرد.

باید دید محمد ربیعی  سرمربی تراکتور در سال جدید و در اولین بازی خود چه تاکتیکی را در مقابل تیم شباب الاهلی در نظر میگیرد. جدا از جدال زیبای بین دو تیم نیز جدال سنگینی بین ستاره های ایرانی دو تیم نیز وجود دارد.

لیگ نخبگان آسیا در پسا جنگ

بازی‌های رفت و برگشت مرحله حذفی لیگ نخبگان قرار بود در زمان مشخصی برگزار شود، ولی با توجه به شرایط امنیتی و جنگی در خاورمیانه، کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفت تا تقویم بازی‌ها به تعویق بیفتد. بر اساس این تصمیم، تمامی بازی‌های لیگ نخبگان به صورت متمرکز و تک بازی در کشور عربستان برگزار می‌شود.

40 روز دوری تراکتور از مستطیل سبز

در جریان حمله رژیم صهیونیستی و آمریکایی به خاک کشورمان نیز، تمامی رویدادهای ورزشی ازجمله لیگ برتر و جام حذفی فوتبال کشور تعطیل شد و همین موضوع باعث این میشود که کار شاگردان ربیعی در تراکتور سخت باشد زیرا 40 روز دور از میادین  باعث عقب افتادن تیم تراکتور از بقیه رقیبان خود شده است. بعد از این تعطیلی‌ها نیز تمرینات و آماده سازی تیم‌ها وارد وقفه شد و بازیکنان و مربیان خارجی تیم‌ها نیز به کشور خود بازگشتند تا عملا شاکله بسیاری از تیم‌ها از هم بپاشد که این موضوع ازتیم تراکتور مستثنی نیست.

نماینده ایران با تمام قوا

تراکتور با تمامی بازیکنان ایرانی و خارجی تیم خود امروز در عربستان بوده و تمرینات نهایی را زیر نظر ربیعی می‌گذرانند. البته مهدی شیری و مهدی حسینی به دلیل مشکلات گذرنامه از همراهی تیم محروم هستند. تراکتور در مرحله گروهی لیگ نخبگان، یک بار نیز به مصاف شباب الاهلی رفت که این دیدار در ورزشگاه یادگار امام تبریز با وجود برتری تراکتور با نتیجه تساوی به پایان رسید.شاگردان پائولو سوسا افت قابل توجهی نسبت به فصل پیش خود دارند. آن‌ها که چهار جام سوپر شیلد امارات و قطر، جام بانک اسلامی ابوظبی، جام ریاست جمهوری و سوپر کاپ امارات را بالای سر برده بودند، امروز از دور رقابت‌های جام ریاست جمهوری امارات کنار رفته و رویای قهرمانی در لیگ برتر آن‌ها نیز رنگ باخته است، بنابراین با تنی رنجور و شکسته فردا به دیدار با تراکتور رهسپار می‌شود.

ربیعی: ۴۰ روز تمرین نکردیم اما اراده داریم

محمد ربیعی امروز در نشست خبری پیش از بازی با شباب الاهلی امارات، اظهار داشت:  همان‌طور که می‌دانید، به دلیل جنگ علیه ایران و به دنبال آن مقاومت مردم، ما نیز متأثر از این موضوع بیش از ۴۰ روز تمرین نکرده‌ایم و دیروز با حضور اکثریت نفرات تمرین کردیم. همچنین دو جلسه تمرینی در تبریز با نیمی از بازیکنان برگزار کرده بودیم. به هر حال برای بازی آماده شده‌ایم و اراده ما قوی‌تر از مشکلات است.

وی ادامه داد: راه طولانی را پشت سر گذاشته‌ایم و زحمات زیادی کشیده‌ایم تا به این مرحله برسیم. اراده بازیکنان از مشکلات جلوتر بوده و با تمام انرژی حاضر می‌شویم. رقیب از نظر فنی قابل احترام است و بازیکنان خوبی دارد و ما نیز با استراتژی مناسب، بهترین عملکرد را خواهیم داشت.

ربیعی در خصوص میزان شناختش از رقیب گفت: ما دیدارهای اخیر شباب الاهلی را مورد بررسی قرار داده‌ایم. این تیم جزو دو تیم برتر امارات بوده و از کیفیت فنی بالایی برخوردار است. وقتی تیم‌ها به این مرحله از مسابقات نخبگان می‌رسند، یعنی از نظر سطح فنی در جایگاه بالایی قرار دارند و نسبت به سایر تیم‌های قاره آسیا متمایز هستند. اگر بازی در زمان مقرر که بعداً به تعویق افتاد برگزار می‌شد، شرایط ما برای ارائه یک بازی باکیفیت بسیار خوب بود. در حال حاضر تیم ما از نظر ذهنی در شرایط خوبی قرار دارد و بازیکنان اراده بالایی برای این بازی دارند. هنوز ترکیب تیم کامل نشده و دو بازیکن در حال انجام امور اداری هستند تا امشب به جمع ما اضافه شوند و فردا تیم کامل خواهد شد.

بیرانوند: ما مرد روزهای سخت هستیم

علیرضا بیرانوند در نشست خبری پیش از بازی با شباب الاهلی امارات اظهار داشت: تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم که عزیزان‌شان را در روزهای جنگ از دست دادند. امیدوارم این اتفاقات تلخ به‌زودی تمام شود و بتوانیم به زندگی عادی ادامه دهیم. در شرایطی به اینجا آمدیم که نزدیک به ۴۰ روز است بازیکنان یکدیگر را ندیده‌اند. شرایط بسیار سختی است.

وی ادامه داد: مربی سه برنامه اختصاصی برای بازیکنان در نظر گرفته بود، اما اتفاقاتی که رخ داد، به‌ویژه بمباران ورزشگاه دوازده‌هزار نفری آزادی که سال‌ها میزبان رویدادهای بین‌المللی بود، باعث شد دیگر اعتمادی به اماکن ورزشی نباشد و نتوانیم حتی به‌صورت محدود دور هم جمع شده و تمرین کنیم.

دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور خاطرنشان کرد: اتفاق بسیار بدی بود، اما باور داریم که مرد روزهای سخت هستیم. آمده‌ایم و می‌دانیم که می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. سه روز است در سفر هستیم تا به اینجا رسیده‌ایم و مربی از ما خواسته با ذهنی آماده بازی کنیم. مقابل تیمی قرار می‌گیریم که در چهل روز ۱۰ بازی انجام داده و یکی از تیم‌های خوب است و امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی برای ما رقم بخورد.

یک ایران پشت تراکتور

تراکتور در بازی فرداشب، نه یک تیم از شهر تبریز بلکه نماینده ایران در فوتبال آسیا است،که می تواند با نمایش خیره کننده، اقتدار فوتبال ایران را به مردم آسیا و حتی دنیا نشان دهدو همین موضوع  مسئولیت سنگینی بر دوش تراکتور و محمد ربیعی میگذارد.

همه چیز در مستطیل سبز معلوم میشود

تمامی مواردی که گفته شد، تحلیل کوتاهی از وضعیت موجود ۲ تیم برای این دیدار است و نمی‌توان نسخه قطعی داد که کدام تیم دست برتری دارد زیرا فوتبال همیشه ثابت کرده که فراتر از تصورات، می‌تواند هوادارانش را در بهت و شگفتی فرو ببرد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: ایران / فوتبال / تراکتور / آسیا / لیگ_نخبگان / الشباب / جده_عربستان