نورنیوز https://nournews.ir/n/309820
کد خبر: 309820
24 فروردین 1405

واکنش سازمان همکاری اسلامی به ورود مقام اسرائیلی به مسجدالاقصی


دبیرکل سازمان همکاری اسلامی اقدام ایتامار بن‌گویر در ورود به مسجدالاقصی با همراهی نیروهای پلیس را محکوم کرده و آن را نقض حرمت اماکن مذهبی اعلام کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  خبرگزاری شهاب، «حسین ابراهیم طه» یورش «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به همراه تعدادی از صهیونیست‌های تندرو به مسجد الاقصی تحت حمایت نیروهای پلیس این رژیم را به شدت محکوم کرد.

وی تاکید کرد که این اقدام هتک حرمت آشکار مسجد الاقصی بوده و تحریک عامدانه و خطرناک احساسات مسلمانان در سرتاسر جهان است.

به گزارش ایرنا، تعرض اخیر ایتمار بن‌گویر به مسجد الاقصی موجی از خشم و محکومیت در میان کشورهای عربی و اسلامی برانگیخته است. این اقدام در شرایطی صورت گرفت که این مکان مقدس بیش از ۳۵ روز است به روی مسلمانان بسته است و مسلمانان از اقامه نماز در آن، حتی در ماه رمضان و عید فطر، محروم شدند.

یورش ایتمار بن گویر به مسجد الاقصی در زمانی حساس انجام شد و همزمان با آن هشدارها درباره پیامدهای خطرناک چنین تحرکاتی افزایش یافته است.

پیش از این، اتحادیه جهانی مسلمانان، اقدامات روز سه‌شنبه ۱۸ فروردین ماه وزیر افراطی امنیت داخلی رژیم اسرائیل در هتک حرمت مسجد الاقصی را محکوم کرد. اتحادیه جهانی مسلمانان در بیانیه ای این اقدام را نقضی خطرناک و عاملی برای برانگیختن احساسات مسلمانان در سراسر جهان توصیف کرد که حرمت مقدسات اسلامی را به‌طور جدی مورد تعرض قرار داده است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز تاکید کرد که یورش‌های مکرر وزیر افراطی اسرائیلی به مسجد الاقصی بیانگر اهداف واقعی رژیم اشغالگر برای تحمیل تقسیم زمانی و مکانی این مکان مقدس است و جامعه بین‌المللی باید مسئولیت‌های خود را در قبال تجاوزات آشکار به مسجد الاقصی برعهده بگیرد.

«حازم قاسم» سخنگوی حماس اعلام کرد این اقدامات در شرایطی صورت می‌گیرد که مواضع مخالف با این طرح‌ها با ضعف و عقب‌نشینی مواجه شده است. وی افزود: تعرض‌های مکرر ایتامار بن‌گویر، تجاوزی آشکار به مقدسات اسلامی، تحریک احساسات امت اسلامی و بی‌اعتنایی بی‌سابقه به مواضع رسمی و مردمی کشورهای عربی به شمار می‌رود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: قدس / مسجدالاقصی / بن_گویر / بیانیه_سازمان_همکاری_اسلامی