نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی اخطاری به ناوشکن 121 نیروی دریایی آمریکا هشدار داد که در صورت عدم تبعیت از دستورات، این شناور مورد هدف قرار خواهد گرفت.
نورنیوز-گروه سیاسی: یکی از رزمندگان نیروی دریایی سپاه پاسداران در مکالمه با ناو شکن آمریکایی گفت: ناوشکن ۱۲۱ نیروی دریایی آمریکا من نیروی سپاه هستم شما باید مسیر خود را به سرعت تغییر دهید و به اقیانوس هند برگردید. اگر از دستورات نیروی دریای سپاه تبعیت نکنید مورد هدف قرار خواهید گرفت.
شناور آمریکایی نیز در پاسخ میگوید: من شناور ۱۲۱ ائتلاف هستم و بر اساس قوانین بین المللی در حال تردد بوده و قصد ایجاد چالش برای شما ندارم.
این رزمنده نیروی دریای سپاه همچنین اخطار داد: شناور نیروی دریایی آمریکا که در حال تردد در حوالی دره عمان به سمت بندر فجیره هستی و نیروی دریایی سپاه هستم که برای آخرین بار به شما اخطار میدهم.
این رزمنده نیروی دریای سپاه تاکید کرد: نیروی دریای سپاه به همه شناورهای حاضر در دریای عمان اخطار می دهم که در صورت مشاهده هرگونه شناور نظامی بیگانه در اطراف خود به فاصله ۱۰ مایل از آن دور شوید. چون من آماده هدف قرار دادن آنها هستم.

جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.