نورنیوز https://nournews.ir/n/309306
کد خبر: 309306
22 فروردین 1405

ادامه درگیری‌ها در جنوب لبنان؛ مرکاوای ارتش اسرائیل هدف رزمندگان حزب‌الله


رزمندگان حزب‌الله لبنان در جریان درگیری‌های جنوب این کشور اعلام کردند یک تانک مرکاوای ارتش اسرائیل را هدف قرار داده و مانع پیشروی نیروهای این رژیم شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: المیادین، همزمان با حملات موشکی و پهپادی حزب الله به اراضی اشغالی و ایجاد وحشت در میان صهیونیستها به دنبال نقض آتش بس از سوی تل آویو، در نبرد زمینی نیز رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان مانع از تحرکات نظامی دشمن شده‌اند.

مقاومت اسلامی لحظاتی قبل اعلام کرد که یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در تپه «العویضه» در شهر مرزی «العدیسه» با موشک هدایت شونده و سپس پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.

همزمان منابع خبری از نبرد رزمندگان مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست در مناطق «شمع»، «البیاضه»، «عیناتا»، «رشاف» و اطراف شهر «بنت جبیل» و «الخیام» خبر دادند.

این در حالی است که پیش از این حزب الله اعلام کرده بود که طی ساعات گذشته، ۵۸ عملیات علیه رژیم اسرائیل انجام داده است.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین اعلام کرد که مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در «المطله» بار دیگر هدف قرار داده است.

حملات ددمنشانه جدید رژیم صهیونیستی به لبنان

همزمان خبرنگار الجزیره اعلام کرد که لحظاتی قبل جنگنده های رژیم صهیونیستی شهرهای «قنطره» ،«طیبه»، «دیرالزهرانی» و «ادشیت» در جنوب لبنان را بمباران کرد.

به دنبال نقض آتش بس در روز چهارشنبه از سوی رژیم صهیونیستی و حملات سنگین که به شهادت و زخمی شدن شماری زیادی از غیرنظامیان انجامید، حزب الله علاوه بر حملات موشکی و پهپادی به داخل اراضی اشغالی، در جبهه زمینی نیز نظامیان صهیونیست را زمین گیر کرده و با موشک های هدایت شونده علاوه بر انهدام تجهیزات پیشرفته اسرائیلی ها، ضربات مهلکی به اشغالگران وارد کرده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / لبنان / خاورمیانه / حزب_الله / مرکاوا