نورنیوز https://nournews.ir/n/309201
کد خبر: 309201
21 فروردین 1405

انتقاد ممدانی از ترامپ: همیشه برای جنگ پول داریم اما برای سیر کردن فقرا نه


زهران ممدانی با اشاره به هزینه‌های نظامی دولت ترامپ، سیاست‌های ضدفقر را ناکافی خواند و خواستار اولویت‌دادن به حمایت‌های اجتماعی شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: ممدانی در گفت‌وگویی در رابطه با جنگ ایران گفت: «ما درباره جنگی صحبت می‌کنیم که هزاران غیرنظامی را کشته است. ما ده‌ها میلیارد دلار هزینه می‌کنیم تا انسان‌ها را بکشیم؛ پولی که می‌توانست زندگی طبقه کارگر را آسان‌تر کند.»

وی ادامه داد: «چیزهایی که به ما گفته می‌شود غیرواقع‌بینانه‌اند، تنها کسری از هزینه این جنگ می‌شوند. به‌نظر می‌رسد همیشه برای جنگ پول داریم اما برای سیر کردن فقرا نه.»

ایران و آمریکا در ساعات اولیه روز چهارشنبه پس از ۴۰ روز جنگ با میانجیگری پاکستان بر سر یک آتش بس دو هفته‌ای و از سرگیری مذاکرات بر اساس پیشنهاد ۱۰ بندی ایران موافقت کردند.

توافق بر سر این آتش بس از سوی رییس جمهور آمریکا و شورای عالی امنیت ملی ایران مورد تایید قرار گرفت.  

این آتش‌بس در همه مناطق، از جمله لبنان و سایر نقاط از ساعت ۳:۳۰ بامداد چهارشنبه ۸ آوریل ۲۰۲۶ به وقت رسمی ایران و ساعت ۸:۰۰ شب سه‌شنبه ۷ آوریل به وقت شرق آمریکا اجرایی شد. اگرچه رژیم صهیونیستی با نقض این اتش‌بس در حال بمباران شدید لبنان است.

دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در اطلاعیه خود اعلام کرد که مذاکرات میان هیات های ایران و آمریکا از ۲۱ فروردین در اسلام آباد آغاز می شود. 

ایران دو هفته برای این مذاکرات زمان اختصاص داده است و در عین حال این زمان با توافق طرفین قابل تمدید است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / جنگ / نیویورک / عدالت_اجتماعی / سیاست_داخلی_آمریکا