نورنیوز https://nournews.ir/n/309171
کد خبر: 309171
21 فروردین 1405

پیشنهاد مادرید برای ایجاد ارتش واحد در اتحادیه اروپا


نخست‌وزیر اسپانیا با اشاره به چالش‌های امنیتی قاره اروپا، خواستار حرکت فوری اتحادیه اروپا به سمت تشکیل یک نیروی نظامی مشترک شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «پدرو سانچز» در سخنانی با تاکید بر فوریت یکپارچگی دفاعی گفت: «ما آماده‌ایم به‌سوی یک ارتش مشترک اروپایی حرکت کنیم؛ حتی از همین فردا.»

وی استدلال کرد که در محیط جهانی امروز، اروپا تنها از طریق دفاع مشترک می‌تواند از خود محافظت کند و هشدار داد اگر کشورهای عضو به‌صورت جداگانه عمل کنند، آسیب‌پذیری‌ها ممکن است مورد سوءاستفاده قرار گیرند. 

نخست‌وزیر اسپانیا گفت: «در جهانی که در آن هستیم، تنها یک راه برای تثبیت خود از نظر امنیت و دفاع داریم و آن، ساختن یک دفاع مشترک و پذیرفتن آسیب‌پذیری‌های‌مان به‌صورت جمعی است.» 

سانچز درباره وضعیت کنونی در خاورمیانه نیز گفت: باید از شکل‌گیری «یک غزه جدید در لبنان» جلوگیری کرد و تاکید کرد: «اروپا باید با انسجام عمل کند.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اروپا / امنیت / اسپانیا / اتحادیه_اروپا / ارتش_مشترک