نورنیوز https://nournews.ir/n/309131
کد خبر: 309131
21 فروردین 1405

ایلان ماسک و پاول دوروف: به واتس‌اپ اعتماد نکنید


مالکان ایکس و تلگرام با اشاره به شکایتی حقوقی علیه واتس‌اپ، درباره نقض حریم خصوصی کاربران و امکان رهگیری پیام‌ها در این پلتفرم هشدار دادند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: ایلان ماسک و پاول دوروف در ایکس، واتساپ را غیرقابل اعتماد توصیف کردند؛ اظهاراتی که در پی ثبت یک شکایت گروهی جدید مطرح شده است. در این پرونده گفته می‌شود پیام‌های کاربران برخلاف تصور خصوصی نیستند و امکان رهگیری و اشتراک‌گذاری آن‌ها وجود دارد.در واکنش به موارد مطرح شده، ایلان ماسک، مالک پلتفرم ایکس، در حساب کاربری خود نوشت:«نمی‌توان به واتس‌اپ اعتماد کرد.»

1

اظهارنظر ماسک مستقیماً به این شکایت مرتبط دانسته می‌شود؛ پرونده‌ای که می‌گوید واتس‌اپ برخلاف وعده «رمزگذاری سرتاسری»، به محتوای پیام‌ها دسترسی داشته و حتی آن‌ها را با طرف‌های ثالث به اشتراک گذاشته است.ماسک همچنین در پستی دیگر از کاربران خواست برای پیام‌رسانی و تماس‌های صوتی و تصویری به ایکس مهاجرت کنند و مدعی شد این پلتفرم «حریم خصوصی واقعی» ارائه می‌دهد.

2

در سوی دیگر، پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام، نیز با انتشار پستی تند نوشت:«رمزگذاری واتس‌اپ احتمالاً بزرگ‌ترین کلاهبرداری از مصرف‌کنندگان در تاریخ است که میلیاردها کاربر را فریب داده. این اپلیکیشن برخلاف ادعاهای خود، پیام‌های کاربران را می‌خواند و آن‌ها را با اشخاص ثالث به اشتراک می‌گذارد.»
این اظهارات توسط ایلان ماسک نیز بازنشر (ریتوییت) شد. دوروف در ادامه با اشاره به تلگرام ادعا کرد که این پلتفرم «هرگز چنین کاری نکرده و هرگز هم نخواهد کرد.»
3
 


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: امنیت / تکنولوژی / تلگرام / واتس‌اپ / ایلان_ماسک / پاول_دوروف