نورنیوز https://nournews.ir/n/308971
کد خبر: 308971
20 فروردین 1405

دستگیری عامل ارسال اطلاعات حساس نظامی به شبکه معاند


مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت از دستگیری عامل ارسال اطلاعات حساس نظامی به شبکه معاند خبر داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت اعلام کرد: 《روز چهارشنبه مورخ ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۵، سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی دقیق، متهمی را که اقدام به عضویت در شبکه معاند و ضد انقلاب «ایران اینترنشنال» کرده و اطلاعات حیاتی از جمله مشخصات مامورین و نیروهای ارزشمند و همچنین صحنه‌های اصابت موشک را به این شبکه ارسال می‌کرد، شناسایی و دستگیر کرد.

بررسی‌های پلیس نشان داد که متهم علاوه بر ارسال اخبار و اطلاعات مربوط به اماکن حساس و پرسنل نیروهای نظامی و انتظامی، آمادگی خود را برای برقراری ارتباط مستقیم با ارتش‌های متخاصم آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود.

پلیس تهران بزرگ با اقتدار و هوشیاری کامل، مانع ادامه فعالیت‌های این فرد علیه امنیت ملی شد و پرونده در مراحل قانونی در حال پیگیری است.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت ضمن تاکید بر اهمیت همکاری شهروندان با نیروهای امنیتی، اعلام کرد که حفاظت از نیروهای مسلح و اماکن حساس، خط قرمز پلیس است و با هرگونه اقدام علیه امنیت ملی به شدت برخورد خواهد شد.》


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: شبکه معاند / مزدور آمریکایی / مزدور_وطن_فروش