نورنیوز https://nournews.ir/n/308752
کد خبر: 308752
20 فروردین 1405

کره شمالی چند آزمایش تسلیحاتی انجام داد


خبرگزاری مرکزی کره (KCNA) گزارش داد که کره شمالی بین روزهای دوشنبه و چهارشنبه فناوری‌های نظامی مختلفی از جمله کلاهک خوشه‌ای موشک بالستیک تاکتیکی و یک سیستم سلاح الکترومغناطیسی آزمایش کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از رویترز، آکادمی علوم دفاعی و اداره موشکی کره شمالی در روزهای گذشته یک سیستم سلاح الکترومغناطیسی، بمب‌های فیبر کربنی، یک سیستم موشکی ضد هوایی کوتاه‌برد متحرک و کلاهک خوشه‌ای موشک بالستیک تاکتیکی آزمایش کرد.

به گزارش خبرگزاری مرکزی کره، «کیم جونگ سیک» ژنرالی که نظارت بر این آزمایش‌ها را بر عهده داشت، گفت که سیستم تسلیحاتی الکترومغناطیسی و بمب‌های فیبر کربنی «دارایی‌های ویژه» ارتش کره شمالی هستند.

کره شمالی همچنین اعلام کرد که سیستم موشکی ضد هوایی کوتاه‌برد متحرک و قابلیت‌های رزمی کلاهک موشک بالستیک تاکتیکی را نیز آزمایش کرد اما به تعداد موشک‌های شلیک شده اشاره‌ای نکرد.

خبرگزاری مرکزی کره شمالی گزارش داد آزمایش موشک بالستیک تاکتیکی سطح به سطح «هواسونگفو-۱۱ کا» که به کلاهک خوشه‌ای مجهز است، نشان داد که این موشک می‌تواند «هر هدفی» تا مساحت ۷ هکتار (۱۷ هکتار) را «به خاکستر تبدیل کند.»

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی چهارشنبه گفت که پیونگ یانگ در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه چند موشک آزمایش کرد. این کشور از پیونگ یانگ خواست که به این آزمایش‌ها پایان دهد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: کره شمالی / موشک بالستیک / آزمایش تسلیحاتی / سلاح الکترومغناطیسی