نورنیوز https://nournews.ir/n/308737
کد خبر: 308737
20 فروردین 1405

رایزنی تلفنی مکرون با سران لبنان، قطر و عراق درباره آتش بس میان ایران و آمریکا


سران کشورهای عربی قطر، لبنان و عراق با امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه درباره تحولات منطقه بویژه موضوع آتش بس میان ایران و امریکا و تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان گفت وگوکردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از شبکه الجزیره، دیوان امیری قطر از تماس تلفنی شیخ تمیم بن حمد آل ثانی با رئیس‌جمهور فرانسه خبر داد.

براساس گزارش این دیوان، دو طرف ضمن بررسی آخرین تحولات آتش‌بس میان آمریکا و ایران، بر ضرورت دستیابی به یک توافق «پایدار و فراگیر» که شامل طرف‌های درگیر شود، تأکید کردند. همچنین آل ثانی و ماکرون با ابراز نگرانی از وضعیت لبنان، بر لزوم توقف فوری تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

از سوی دیگر، دفتر نخست‌وزیری لبنان اعلام کرد که مکرون در پیامی به «نواف سلام»، وی را در جریان تلاش‌های دیپلماتیک پاریس برای درج رسمی نام لبنان در فرآیند توقف عملیات نظامی قرار داده است.

از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز به نقل از دفتر نخست‌وزیری عراق گزارش داد که محمد شیاع السودانی، نخست وزیر این کشور در گفتگو با مکرون به وی گفته که نیروهای امنیتی عراقی توانستند عاملان حمله پهپادی در اربیل را که در جریان آن یک افسر فرانسوی کشته شده بود، شناسایی و بازداشت کنند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: لبنان / تحولات منطقه / مکرون / کشورهای عربی / تجاوز رژیم صهیونیستی / آتش بس میان ایران و آمریکا