نورنیوز https://nournews.ir/n/308733
کد خبر: 308733
20 فروردین 1405

دولت لبنان روز پنجشنبه را عزای عمومی اعلام کرد


پس از جنایت فجیع رژیم صهیونیستی در لبنان و کشته و زخمی شدن صدها نفر، دولت بیروت امروز را عزای عمومی اعلام کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: نواف سلام نخست‌وزیر لبنان، امروز پنجشنبه را در سوگ شهدا ی حملات گسترده و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به این کشور عزای عمومی اعلام کرد.

وی همچنین از تعطیلی ادارات، نهادهای دولتی و شهرداری‌ها در این روز خبر داد و اعلام کرد پرچم‌ها به حالت نیمه‌افراشته درخواهند آمد و برنامه‌های عادی رادیو و تلویزیون نیز متناسب با این فاجعه دردناک ملی تغییر خواهد کرد.

نواف سلام ضمن ابراز «صمیمانه‌ترین تسلیت‌ها به مردم لبنان و به‌ویژه خانواده‌های شهدا»، برای مجروحان آرزوی بهبودی سریع کرد و تأکید کرد که تماس‌های خود را با کشورهای عربی و مسئولان بین‌المللی برای بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک لبنان به‌منظور توقف ماشین کشتار اسرائیل ادامه می‌دهد.

این عزای عمومی پس از آن اعلام می شود که وزارت بهداشت لبنان در جدیدترین آمار خود اعلام کرد که شمار شهدای حملات هوایی روز چهارشنبه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف این کشور به  189نفر افزایش یافته و تعداد مجروحان نیز به 890 نفر رسیده است.

برخی منابع لبنانی تعداد شهدا را تا 250 تن نیز ذکر کرده‌اند.

ساعاتی پیش نیز «فرحان عزیز حق» معاون سخنگوی سازمان ملل متحد گفت که  سازمان ملل متحد حملات اسرائیل در سراسر لبنان را که منجر به تلفات قابل توجه غیرنظامیان شد، به شدت محکوم می‌کند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: عزای عمومی / دولت بیروت / جنایت فجیع رژیم صهیونیستی