نورنیوز https://nournews.ir/n/308540
کد خبر: 308540
19 فروردین 1405

پرداخت عوارض آزادراه‌ها به روال قبل بازگشت


معاون آزادراه‌های شرکت ساخت اعلام کرد پس از رایگان شدن موقت برخی آزادراه‌ها در ابتدای جنگ برای تسهیل تردد، پرداخت عوارض در این مسیرها دوباره به حالت قبل بازگشته است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: میلاد دوستی در گفت‌وگویی در پاسخ به اخذ عوارضی در آزادراه‌های کشور، گفت: در ابتدای شروع جنگ به منظور رفاه حال مردم، کاهش ترافیک و جلوگیری از توقف در جاده‌های کشور، آزادراهایی که تردد زیادی داشتند و پرداخت عوارض آنها به صورت دستی بود به صورت موقت رایگان شدند و پرداخت عوارض در آنجا صورت نمی‌گرفت.

وی افزود: بدین منظور در آزادراه‌های پر تردد از جمله تهران - شمال و ساوه - سلفچگان در ایام شروع جنگ و پیش از تعطیلات نوروز هیچ‌گونه عوارضی اخذ نشد. 

معاون آزادراه‌های شرکت ساخت و توسعه تصریح کرد: اما در حال حاضر براساس قانون پرداخت عوارض در آنها به حالت قبلی بازگشته و گیت‌های پرداخت عوارض مجددا در این مسیرها فعال شده اند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: تردد / آزادراه / حمل_و_نقل / راه_و_شهرسازی