نورنیوز https://nournews.ir/n/308460
کد خبر: 308460
19 فروردین 1405

منابع اسرائیلی: آتش‌بس شامل لبنان نیز می‌شود؛ از آتش‌بس شوکه شدیم


مقامات نظامی اسرائیلی با اذعان به پذیرش شروط ایران از توقف جنگ در جبهه لبنان خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع رسانه‌ای به نقل از کاخ سفید گزارش دادند که رژیم صهیونیستی با برقراری آتش‌بس موقت با ایران موافقت کرده است.

در همین راستا، شبکه CNN به نقل از یک مقام ارشد در کاخ سفید گزارش داد که رژیم صهیونیستی پذیرفته است در طول روند مذاکرات، کارزار حملات هوایی خود علیه ایران را به حالت تعلیق درآورد.

طبق این گزارش، این اقدام در چارچوب تلاش‌ها برای پیشبرد مذاکرات و کاهش سطح تنش‌ها در منطقه صورت گرفته است.

پیش از این رئیس جمهور امریکا در اقدامی از لفاظی و تهدیدهای خود علیه ایران عقب‌نشینی کرده و آتش‌بس دو هفته‌ای اعلام کرد.

 شبکه عبری کان اعلام کرد که طبق گفته مقامات نظامی اسرائیلی، آتش‌بس شامل لبنان نیز خواهد شد.

رونن برگمن خبرنگار صهیونیست به نقل از منابع امنیتی اعلام کرد آتش بس میان ایران و آمریکا دربرگیرنده توقف درگیری ها و حملات اسرائیل به لبنان نیز خواهد بود.

گفتنی است که جمهوری اسلامی ایران پیش از این شرط کرده بود که توقف جنگ باید شامل تمامی مناطق درگیری در منطقه شود.

 

شبکه کان همچنین گزارش داد: اسرائیل جزئی از مذاکرات نبود و جی دی ونس معاون ترامپ، نتانیاهو را قانع کرد که باید با آتش‌بس موافقت کند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: توقف موقت حملات / حملات متجاوزانه علیه ایران / موافقت رژیم صهیونیستی