نورنیوز https://nournews.ir/n/308381
کد خبر: 308381
18 فروردین 1405
در واکنش به تهدیدات ترامپ علیه ایران؛

تاکر کارلسون: زمان آن رسیده است که به ترامپ نه بگویید


مجری و فعال رسانه ای سرشناس آمریکایی، با توجه به تهدیدات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا علیه ایران، گفت که مقامات باید به دستورات ترامپ «نه» بگویند.

نورنیوز- گروه بین الملل: تاکر کارلسون پادکستر بانفوذ جناح راست، که مدت‌هاست منتقد عملیات نظامی ایالات متحده در خارج از کشور است، از مقامات آمریکایی خواست تا در برابر هرگونه تلاش احتمالی دونالد ترامپ برای انجام حملات گسترده که منجر به تلفات غیرنظامیان ایرانی می‌شود، مقاومت کنند.

کارلسون با طرح احتمال استفاده از سلاح هسته‌ای گفت: «اکنون زمان آن رسیده است که بگوییم نه، مطلقاً نه، و به طور مستقیم به رئیس جمهور بگوییم نه.»

وی با اشاره به کیفی که کدهای پرتاب در آن قرار داشت، گفت: مقامات باید به رئیس جمهور بگویند که خودش کدهای روی فوتبال (اشاره به چمدان هسته ای رئیس جمهور آمریکا) را پیدا کند.

لفاظی‌های توهین‌آمیز و موج جدید تهدیدات پر از ناسزای دونالد ترامپ علیه ایران، زنگ خطر را در واشنگتن به صدا درآورده و گروهی از سیاستمداران آمریکایی را واداشته تا با ابراز نگرانی عمیق، سلامت روانی رئیس‌جمهور را مورد تردید قرار دهند.

دولت ترامپ با شتاب به سمت یک ضرب‌الاجل خودخوانده دیگر برای بازگشایی تنگه هرمز توسط ایران حرکت می‌کند. این تنگه که یکی از حیاتی‌ترین مسیرهای کشتیرانی جهان برای نفت و گاز است، از زمانی که آمریکا و رژیم اسرائیل در اواخر فوریه جنگ علیه ایران را آغاز کردند، به طور عملی بسته شده است و این امر باعث شده تا قیمت نفت در سراسر جهان به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یابد و به رکوردهای جدیدی برسد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / دونالد ترامپ / تاکر کارلسون / تهدیدات آمریکا / تهدیدات ترامپ