نورنیوز https://nournews.ir/n/308072
کد خبر: 308072
17 فروردین 1405
در تماس با نخست وزیر اسپانیا:

هشدار شاه اردن درباره پیامدهای اقتصادی طولانی شدن جنگ در منطقه


شاه اردن در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر اسپانیا درباره پیآمدهای اقتصادی طولانی شدن جنگ در منطقه هشدار داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «عبدالله دوم» شاه اردن با «پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا تلفنی گفت‌وگو و تحولات منطقه را بررسی کرد.

وی بدون توجه به تجاوزات صهیونیستی-آمریکایی علیه ایران از خاک کشورهای عربی، بر ضرورت توقف حملات تلافی‌جویانه ایران به اردن و تعدادی از کشورهای عربی و احترام به حاکمیت کشورها تأکید کرد.

عبدالله دوم همچنین درباره خطرات طولانی شدن درگیری در منطقه و تشدید فشارهای اقتصادی بر منطقه و جهان هشدار داد.

وی همچنین در خصوص سوء استفاده رژیم صهیونیستی از اوضاع منطقه برای تحمیل واقعیت‌های جدید در قدس اشغالی، کرانه باختری و غزه هشدار داد.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده‌اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: جنگ / پایگاه های آمریکا / عبدالله دوم / نخست وزیر اسپانیا / شاه اردن