نورنیوز https://nournews.ir/n/307952
کد خبر: 307952
17 فروردین 1405

مقام سابق آمریکایی: میهن‌پرستی دور نگه داشتن کشور از جنگ‌های احمقانه است


«جو کنت» رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا که در اعتراض به جنگ علیه ایران استعفا کرده است، گفت : میهن‌پرستی واقعی یعنی دور نگه داشتن سربازان آمریکایی از جنگ‌های احمقانه.

نورنیوز-گروه بین الملل: این مقام مستعفی دولت دونالد ترامپ یکشنبه شب به وقت محلی افزود: همانطور که قابل پیش‌بینی بود، شاهدیم که هواداران جنگ ایران (که بیشتر آنها از جنگ جهانی علیه تروریسم اجتناب می‌کردند) به شدت تبلیغات جنگی دوران بوش را پیش می‌برند، زیرا می‌دانند که هیچ توجیه مشروعی برای این جنگ وجود ندارد.

رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا تصریح کرد: میهن‌پرستی یعنی انجام بهترین کار برای ملتمان: دور نگه داشتن سربازانمان از جنگ‌های احمقانه.

«جو کنت» رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در اعتراض به جنگ ایران استعفا داد و در حساب کاربری ایکس خود نوشت: «من نمی‌توانم با وجدانی آسوده از جنگ جاری در ایران حمایت کنم.

وی ادامه داد: ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای کشور ما ایجاد نکرده بود و واضح است که ما این جنگ را به دلیل فشار اسرائیل و لابی قدرتمند آمریکایی آن آغاز کردیم.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / ترامپ / جنگ / تحولات_بین‌الملل / مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا / جو_کنت