نورنیوز https://nournews.ir/n/307727
کد خبر: 307727
16 فروردین 1405

حمله پهپادی به شرکت نفتی «باپکو » بحرین


منابع محلی اعلام کردند یکی از واحدهای ذخیره‌سازی یک شرکت انرژی در بحرین بر اثر برخورد یک پرتابه ناشناس آسیب دیده است. این حادثه تلفات جانی نداشت و بررسی‌های فنی در حال انجام است.

نورنیوز-گروه بین الملل: نقل از الجزیره، منابع خبری می‌گویند که یکی از واحدهای ذخیره شرکت باپکو انرژیز بحرین با پهپاد مورد اصابت قرار گرفته و این حمله تلفات جانی به همراه نداشته است.

طبق این گزارش، تیم های امدادی درحال خاموش کردن آتش ناشی از این حمله پهپادی در این شرکت هستند.

باپکو انرژیز (انگلیسی: Bapco Energies) یک آژانس نیمه مستقل در وزارت نفت و گاز کشور بحرین است که مأموریت آن توسعه منابع نفتی این کشور است. این آژانس که در سال ۲۰۰۷ به عنوان واحدی از سازمان ملی نفت و گاز، نهاد تنظیم کننده نفت دولت، تأسیس شد، پس از انحلال سازمان ملی نفت و گاز در سپتامبر ۲۰۲۱ به یک آژانس مستقل تبدیل شد.

تقریبا یک هفته پیش نیز رسانه های غربی از وقوع آتش‌سوزی در مجتمع پالایشگاهی «باپکو» در منطقه «الرفاع» بحرین خبر داده بودند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: بحرین / انرژی / ایمنی_صنعتی / حوادث_صنعتی / واحد_ذخیره‌سازی