نورنیوز https://nournews.ir/n/307562
کد خبر: 307562
15 فروردین 1405

قیمت گازوئیل در فرانسه رکورد زد


رسانه های داخلی فرانسه از کمبود سوخت و رکوردشکنی قیمت حامل های انرژی در این کشور درپی ادامه بحران تنگه هرمز خبر دادند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: گزارش ها حاکی است که قیمت گازوئیل در جایگاه های سوخت فرانسه به بالاترین رقم خود در تاریخ این کشور رسیده است.

رسانه های داخلی فرانسه از کمبود سوخت و رکوردشکنی قیمت حامل های انرژی در این کشور درپی ادامه بحران تنگه هرمز خبر دادند.

به گفته این رسانه ها قیمت گازوئیل در جایگاه های سوخت فرانسه حدود 2.25 یورو (2.45 دلار) در هر لیتر رسیده است.

وزارت انرژی فرانسه نیز از کمبود سوخت و اعمال محدودیت در عرضه آن خبر داد که موجب شده است مردم این کشور به پمپ بنزین ها هجوم بیاورند.

گفته می شود که حدود 1600 جایگاه سوخت در سراسر فرانسه ممکن است در بحبوحه افزایش قیمت سوخت به دلیل حملات (رژیم های تروریستی) آمریکا و اسرائیل علیه خاک ایران و بسته شدن تنگه هرمز، با کمبود موقت سوخت مواجه شده باشند.

این در حالی است که بسیاری از جایگاه های سوخت در این کشور به دلیل کمبود سوخت تعطیل شده است.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: ایران / آمریکا / اسرائیل / جنگ / فرانسه / جنگ منطقه ای / قیمت گازوئیل