نورنیوز https://nournews.ir/n/307505
کد خبر: 307505
15 فروردین 1405

آسیب حملات دشمن به بیمارستان روانپزشکی دل‌آرام سینا


رئیس بیمارستان روان‌پزشکی دل‌آرام سینا با اشاره به آسیب به این بیمارستان در پی حملات آمریکایی صهیونی، درباره بازسازی آن گفت: بازسازی کامل بیمارستان به 5 تا 6 ماه زمان نیاز دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: دکتر محمد عسگری درباره آسیب حملات دشمن آمریکایی - صهیونی به بیمارستان روان‌پزشکی دل‌آرام سینا اظهار کرد: خوشبختانه، آسیبی به بیماران و پرسنل وارد نشده، چرا که با نصف جمعیت فعالیت می‌کردیم و بیماران در ضلع مقابل محل انفجار مستقر بودند. 

او درباره زمان حادثه توضیح داد: این اتفاق حدود ساعت ۲۳ بود. اگر این اتفاق طی روز بود و در زمانی که پرسنل اداری حضور داشتند، می‌توانست منجر به آسیب جانی بیماران و پرسنل شود. خوشبختانه، اتفاقی برای پرسنل و بیماران اتفاق نیفتاده است. 

عسگری با بیان اینکه امکان فعالیت در بیمارستان به هیچ وجه وجود ندارد، افزود: بیمارستان به طور کامل تخلیه شده و بازسازی بیمارستان برای ارائه خدمات در دو بخش به یک ماه زمان نیاز دارد. همچنین بازسازی بیمارستان برای ارائه خدمت در تمام بخش‌ها به ۵ تا ۶ ماه زمان نیاز دارد. 

رئیس بیمارستان روان‌پزشکی دل‌آرام سینا درباره ارزش ریالی میزان خسارت‌های وارد شده گفت: به دلیل اینکه در تعطیلات نوروزی قرار داشتیم، امکان دست‌یابی به قیمت‌ها وجود نداشت. ارزیابی میزان خسارت‌های وارده می‌بایست طی امروز و فردا انجام شود.

او اظهار کرد: بیمارستان در ضلع غربی خیابان فداییان اسلام قرار دارد؛ منطقه‌ای مسکونی است و یک بیمارستان در این منطقه قرار دارد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: بیمارستان / حملات آمریکایی صهیونی / بیمارستان روان‌پزشکی / دل‌آرام سینا