نورنیوز https://nournews.ir/n/307376
کد خبر: 307376
14 فروردین 1405

سیل جمعیت در یمن برای ایران به خیابان‌ها آمدند


حضور میلیونی مردم یمن در شهر صنعاء و دهها شهر دیگر به منظور محکوم کردن حملات رژیم اشغالگر و آمریکا و حمایت از مردم ایران بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت.

نورنیوز_ گروه بین الملل : شهر صنعاء و دهها شهر دیگر یمن شاهد حضور میلیونی در محکومیت حملات رژیم اشغالگر و آمریکا و در حمایت از ایران بود.

میلیون‌ها نفر از مردم یمن امروز (جمعه) با حضور در میدان السبعین در صنعاء، پایتخت این کشور، در راهپیمایی گسترده‌ای در حمایت از ایران، لبنان، فلسطین و عراق شرکت کردند؛ تجمعی که با شعار «یک محور، یک صف در برابر استکبار آمریکایی و اسرائیلی» برگزار شد.

به گزارش منابع یمنی، شرکت‌کنندگان با برافراشتن پرچم‌های یمن، ایران و حزب‌الله و سر دادن شعارهای حمایتی، بر وحدت جبهه‌های مقاومت و سرنوشت یکسان ملت‌های منطقه در مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

حاضران در این تجمع، همچنین سکوت جامعه جهانی در قبال جنایات مستمر آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، لبنان و فلسطین را محکوم کرده و خواستار اقدام جدی کشورهای عربی و اسلامی برای مقابله با این روند شدند.

در این راهپیمایی همچنین حاضرین اعلام کردند که با شور و شوق آماده جهاد در برابر دشمنان اسلام هستند و شعارهایی در حمایت از تصمیم رهبری یمن برای ورود به جنگ سر دادند.

همزمان در استان صعده نیز هزاران نفر از قبایل این منطقه با برگزاری تجمعات مشابه، حمایت خود را از ایران، لبنان و عراق اعلام کردند. شرکت‌کنندگان در این تجمعات ضمن محکوم کردن حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر آمادگی خود برای مقابله با هرگونه اقدام نظامی تأکید کردند.

بر اساس این گزارش، شرکت‌کنندگان در صعده همچنین حمایت خود را از تصمیمات رهبری این جنبش اعلام کرده و از عملیات‌های نظامی انجام‌شده علیه اهداف آمریکایی و اسرائیلی در منطقه تمجید کردند.

علاوه بر این به گفته منابع یمنی 317  تجمع بزرگ و کوچک در استان‌های الحدیده، المحویت، ذمار، عمران، حجه، الجوف و بخش‌هایی از استان مأرب  برگزار شد.

بیانیه پایانی

شرکت‌کنندگان همچنین با صدور بیانیه‌ای، از تصمیم رهبری این کشور و نیروهای مسلح برای مشارکت نظامی در نبرد با آمریکا و رژیم صهیونیستی استقبال و آن را بخشی از «نبرد امت» توصیف کردند.

در این بیانیه، ضمن تأکید بر حمایت از ورود به مرحله جدیدی از درگیری‌ها، اعلام شد که این اقدام در راستای مقابله با طرح موسوم به «اسرائیل بزرگ» و همچنین شکستن معادلات سلطه‌جویانه صورت می‌گیرد.

بیانیه مذکور، مشارکت نظامی را جلوه‌ای از «وحدت میدان‌ها» دانسته و آن را پاسخی به وظیفه دینی و خواست عمومی مردم یمن عنوان کرده است. همچنین تأکید شد که این تصمیم در چارچوب اصول و ارزش‌های انقلاب ۲۱ سپتامبر اتخاذ شده که مسئله فلسطین و مبارزه با طاغوت را محور اصلی خود قرار داده است.

در ادامه، شرکت‌کنندگان با رد هرگونه تلاش برای تفکیک جبهه‌های درگیری، بر ادامه مسیر «مقاومت و مقابله» تأکید کرده و اعلام کردند که تصمیمات آنان بر مبنای آموزه‌های دینی اتخاذ می‌شود.

این بیانیه همچنین با تمجید از عملیات نظامی ایران، از «حملات مؤثر و کوبنده» علیه دشمنان تقدیر کردند

در بخش دیگری از این بیانیه، از عملیات حزب‌الله لبنان به‌عنوان اقداماتی مؤثر و رو به گسترش یاد شده که به گفته بیانیه، به «کابوسی برای دشمن» تبدیل شده است. همچنین حملات گروه‌های مقاومت در عراق نیز مورد تقدیر قرار گرفت.

در پایان، شرکت‌کنندگان ضمن اعلام حمایت از نیروهای مسلح یمن، بر ادامه عملیات‌ها تا تحقق «پیروزی نهایی»، نابودی اسرائیل و خروج نیروهای آمریکایی از منطقه تأکید کردند.

این تجمع د رحالی بزگرار می‌شود که ارتش یمن اعلام کرده است به تدریج حملات خود را علیه مواضع دشمنان، گسترش خواهد داد و رژیم اسرائیل و آمریکا باید منتظر شگفتانه‌های جدید باشند.

 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: یمن / حملات رژیم صهیونیستی / صنعا / حملات آمریکا علیه ایران / جنگ امریکا علیه ایران / تجمع مردم یمن