نورنیوز https://nournews.ir/n/307364
کد خبر: 307364
14 فروردین 1405

واکنش جو کنت به آغاز عملیات نجات خلبان جنگنده‌ آمریکایی در ایران


جو کنت؛ رئیس مستعفی اداره مبارزه با تروریسم آمریکا با انتشار پیامی نسبت به آغاز عملیات جست‌وجو برای نجات 2 خلبان جنگنده ساقط شده در آسمان مرکزی ایران واکنش نشان داد.

نورنیوز_ گروه بین الملل : «جو کنت» رئیس مستعفی اداره مبارزه با تروریسم آمریکا در پیامی به آغاز عملیات جست‌وجو و نجات ۲ خلبان جنگنده ساقط شده در آسمان مرکزی ایران واکنش نشان داد و خواستار پایان دادن به جنگ علیه ایران شد.

 «جو کنت» رئیس پیشین اداره مبارزه با تروریسم دولت آمریکا که در اعتراض به حمله غیرقانونی آمریکایی-صهیونیستی به ایران از سمت خود استعفا کرده بود در واکنش به تصاویر منتشرشده از عملیات جست‌وجو و نجات ارتش آمریکا برای ۲ خلبان جنگنده‌ای که ایران به تازگی آن را سرنگون کرده است، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «برای نظامیانمان که در معرض خطر قرار گرفته‌اند دعا کنید. دعا کنید که رهبرانمان به این جنگ احمقانه پایان دهند.»

عصر امروز رسانه‌های آمریکایی، از جمله روزنامه نیویورک تایمز، روزنامه وال استریت ژورنال، خبرزاری رویترز و پایگاه خبری-تحلیلی آکسیوس سرنگون شدن یک جنگنده این کشور در حریم هوایی ایران و آغاز عملیات جست‌وجو و نجات برای خلبانان آن را تایید کردند.

 

 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: جنگنده آمریکایی / جو کنت / سقوط اف 35 / سقوط جنگنده آمریکا / نجات سرنشین جنگنده