نورنیوز https://nournews.ir/n/307324
کد خبر: 307324
14 فروردین 1405
وزیر خارجه روسیه در کنفرانسی مشترک با همتای مصری؛

آمریکا باید اقدامات نظامی علیه ایران را متوقف کند


سرگئی لاوروف؛ وزیر خارجه روسیه در کنفرانسی مشترک با همتای مصری خود تأکید کرد آمریکا باید اقدامات نظامی علیه ایران را متوقف کند.

نورنیوز_ گروه بین الملل : وزیر خارجه روسیه در کنفرانس با همتای مصری خود اعلام کرد که آمریکا باید اقدامات نظامی علیه ایران را متوقف کند.

در کنفرانس خبری مشترک با سامح شکری وزیر امور خارجه مصر، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه بر لزوم برقراری گفت‌وگو میان طرف‌های درگیر جنگ ایران تأکید کرد.

لاوروف گفت: «هم روسیه و هم مصر معتقد به نیاز فوری برای آوردن طرف‌های متخاصم به میز مذاکرات هستند. ما باید به جنگ‌ها پایان دهیم و به سرعت مذاکرات را آغاز کنیم.»

وی افزود: که روسیه و مصر هم‌راستا با یکدیگر از تلاش‌ها برای توقف خصومت‌ها حمایت می‌کنند و بر اهمیت گفت‌وگو برای حل بحران تأکید دارند.

 وزیر خارجه روسیه ادامه داد: روسیه و مصر خواستار توقف فوری درگیری‌ها و بازگشت به روند سیاسی-دیپلماتیک برای حل اختلافات موجود با در نظر گرفتن منافع امنیتی همه کشورهای منطقه هستند.

لاوروف تصریح کرد: بعید است قطعنامه پیشنهادی بحرین در مورد تنگه هرمز شانس حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران کنونی را افزایش دهد. آمریکا باید به جای صحبت کردن از مسئله انسداد تنگه هرمز، اقدامات نظامی علیه ایران را متوقف کند.

وزیر خارجه روسیه با اشاره به اینکه مشخصاً برخی به دنبال تضعیف چشم‌انداز مذاکرات پیرامون ایران هستند، ادامه داد: ممکن است از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درباره تنگه هرمز برای بر ‌هم زدن مذاکرات و یا مشروعیت‌بخشی به تجاوز علیه ایران استفاده شود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / روسیه / لاوروف / حملات آمریکا / اقدام نظامی آمریکا