نورنیوز https://nournews.ir/n/307165
کد خبر: 307165
13 فروردین 1405

برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در شمال


قرار است اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران بیست‌وپنجم فروردین‌ماه در یکی از شهرهای شمالی کشور برگزار شود تا بازیکنان داخلی زیر نظر کادر فنی به تمرین بپردازند.

نورنیوز- گروه ورزشی: تیم ملی فوتبال ایران که برای برگزاری اردوی تدارکاتی راهی کشور ترکیه شده بود، بامداد امروز (پنجشنبه) به ایران بازگشت.

تیم ملی در این کشور ۲ دیدار دوستانه برگزار کرد؛ شاگردان امیر قلعه‌نویی در نخستین دیدار خود مقابل نیجریه دو بر یک شکست خوردند اما در بازی با کاستاریکا به پیروزی پرگل پنج بر صفر دست پیدا کردند.

کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی که شمارش معکوس برای جام جهانی آغاز شده است، برای اینکه بازیکنان ملی‌پوش از شرایط آرمانی فاصله نگیرند تصمیم جالبی گرفته‌اند.

بر اساس تصمیم قلعه‌نویی، قرار است اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال برای بازیکنان داخلی بیست‌وپنجم فروردین در یکی از شهرهای شمالی کشور برگزار شود.

قرار است طی روزهای آینده نمایندگان سرمربی تیم ملی فوتبال راهی نوشهر و قائمشهر شوند تا با بررسی امکانات و شرایط زمین‌های تمرین این دو شهر تصمیم نهایی را برای انتخاب محل برگزاری اردوی تیم ملی بگیرند.

البته بنا به اعلام یکی از نزدیکان تیم ملی، این اردو در شرایطی برگزار می‌شود که قرار به برگزاری ادامه رقابت‌های لیگ برتر نباشد و اگر در نهایت تصمیم به برگزاری مسابقات لیگ گرفته شود، این اردوی آماده‌سازی لغو خواهد شد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: تیم ملی فوتبال / دیدار دوستانه / اردوی تیم ملی فوتبال