نورنیوز https://nournews.ir/n/306917
کد خبر: 306917
12 فروردین 1405

شهادت ۲۳۷ دانش‌آموز و ۵۶ فرهنگی در حملات اخیر


آموزش و پرورش اعلام کرد طی 33 روز گذشته، 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات تروریستی دشمن به شهادت رسیده‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در پی ۳۳ روز جنگ تحمیلی صهیونی ـ آمریکایی، صدها نفر از دانش‌آموزان و فرهنگیان به شهادت رسیده یا مجروح شده‌اند و صدها فضای آموزشی نیز آسیب دیده است؛ آماری که ابعاد انسانی و آموزشی این فاجعه را بیش از پیش آشکار می‌کند.

بر اساس آمار رسمی منتشرشده، تا کنون ۵۶ نفر از فرهنگیان شامل ۳۸ زن، ۹ مرد، ۳ خانم بازنشسته و ۶ بازنشسته مرد به شهادت رسیده و ۲۳ نفر هم همکاران وزارتخانه مجروح شده‌اند.

همچنین در این مدت ۲۳۷ دانش‌آموز معصوم و بی‌گناه در حملات رژیم کودک‌کش صهیونی و آمریکای جنایتکار به شهادت رسیده‌اند که از این تعداد ۱۳۱ نفر پسر و ۹۹ نفر دختر و ۵ نفر نیز از نوآموزان هستند.

همچنین ۱۷۷ دانش آموز نیز دراین مدت براثر حملات دشمن مجروح شده اند.

براساس گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، ۷۶۲ فضای آموزشی، ۵۱ فضای اداری، ۳۲ سالن ورزشی و ۱۵ کانون فرهنگی در حملات دشمن دچار آسیب شده‌اند و ۷ اردوگاه دانش‌آموزی نیز مورد حمله قرار گرفته است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: شهادت / فرهنگیان / آموزش_و_پرورش / دانش‌آموز