نورنیوز https://nournews.ir/n/306848
کد خبر: 306848
12 فروردین 1405

ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند


به دنبال افزایش شمار زخمی‌ها و خسارات قابل توجه در شرق تل‌آویو در پی حمله موشکی ایران، منابع صهیونیستی از بازدید وزیر جنگ اسرائیل از محل اصابت موشک خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش شبکه ۱۴ اسرائیل، شهرک «بنی باراک»، قطب اقتصادی این رژیم واقع در شرق تل‌آویو امروز شاهد حمله سنگین ایران و به بار آمدن خسارت قابل توجه بود؛ به طوری که انتقادات گسترده داخلی، مقامات اسرائیلی را به محل اصابت موشک‌ها رساند.

بر اساس این گزارش، «اسرائیل کاتس» ، وزیر جنگ و «موشه گافنی» ، عضو کنست این رژیم از محل حادثه بازدید کردند؛ این در حالی است که صبح امروز بیش از ۱۱ محل اصابت در در تل‌آویو از جمله شهرک «بنی باراک» ثبت شد که اعتراضات گسترده صهیونیست‌ها به ناتوانی ارتش در رهگیری موشک‌ها را در پی داشت.

رادیو ارتش اسرائیل نیز اعلام کرد که موشک شلیک‌شده حامل کلاهک خوشه‌ای بوده و در چندین نقطه از تل‌آویو اصابت کرده است.

منابع اسرائیلی گزارش دادند که در پی خسارات وارده به ساختمان‌ها در این شهرک، حدود ۱۰۰ صهیونیست از خانه‌های خود تخلیه شدند.

در همین حال، وزارت بهداشت اسرائیل نیز اعلام کرد که در پی اصابت یک موشک، شمار زخمی‌های اسرائیلی به ۲۹ نفر رسید که حال یکی از آنها به شدت وخیم گزارش شده است.

اذعان به زخمی شدن هزاران صهیونیست در حالی است که که رژیم صهیونیستی با اعمال سانسور شدید نظامی مانع انتشار اطلاعات واقعی درباره تعداد کشته‌ها، زخمی‌ها و حجم خسارات شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: صهیونیست / تل‌آویو / خسارات سنگین / حمله_موشکی_ایران