نورنیوز https://nournews.ir/n/306658
کد خبر: 306658
11 فروردین 1405

سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم


شب سی‌ویکمین تجمعات گسترده مردم ایران در سراسر کشور، با حضور اقشار مختلف برگزار شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سی‌ویکمین شب از اجتماعات بزرگ ملت ایران در سراسر کشور برگزار شد. این اجتماعات که از آغاز تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی آغاز شده، شاهد حضور پرشور مردم در شهرهای مختلف بوده است. حضور مردم با وجود گذشت بیش از ۳۰ روز از درگیری‌ها، برای دفاع از ارزش‌ها و کیان ایران ادامه دارد.

مردم علی‌رغم تهدیدهای پوشالی و بمباران‌های مکرر رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا بار دیگر بر دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.

خیابان‌های اصلی کشور شاهد تجمعات خودجوش مردمی بود که با گذشت بیش از سه هفته از آغاز درگیری‌ها، نه تنها خسته نشده‌اند، بلکه با صلابت بیشتری انزجار خود را از اقدامات استکبار جهانی ابراز می‌کنند.

حاضران در این تجمع‌ها در هر شرایطی حتی باران و برف خود را به میادین اصلی شهرها می‌رسانند و سرودهای «ای ایران» و «جاوید ایران» سر می‌دهند و یا شعارهای کوبنده، بر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور تأکید می‌کنند.

بسیاری از شرکت‌کنندگان نیز با در دست داشتن تصاویر رهبر شهید انقلاب و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، بر تداوم راه شهدا و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان تأکید داشتند.

شرکت‌کنندگان با شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، بر عدم تسلیم ملت ایران در برابر زورگویی‌های این ۲ متجاوز تأکید کردند.

مردم با محکوم کردن جنایات آمریکا و اسرائیل، از آزادی‌خواهان جهان خواستند تا سکوت خود را در برابر این جنایات بشکنند و اعلام کردند که عاملان این جنایات به سزای اعمال خود خواهند رسید.

پزشکیان در شب ۱۲ فروردین به جمع مردم پیوست

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در شب ۱۲ فروردین و همزمان با روز جمهوری اسلامی، با حضور در میدان هفت‌تیر تهران به تجمع ضدآمریکایی مردم پیوست.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان، شامگاه چهارشنبه، همزمان با شب ۱۲ فروردین و سالروز نام‌گذاری روز جمهوری اسلامی، با حضور در میدان هفت‌تیر تهران به جمع گسترده مردم پیوست.

این تجمع که سی‌ویکمین شب از سلسله تجمع‌های مردمی در محکومیت تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی و در حمایت از تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران برگزار می‌شود، با حضور پرشور اقشار مختلف مردم همراه بود.

رئیس‌جمهور در این اجتماع خودجوش مردمی، ضمن هم‌صدا شدن با حاضران در شعارهای ضداستکباری، بار دیگر بر ایستادگی ملت ایران در برابر فشارهای خارجی تأکید کرد.

پزشکیان
 

 

در یکی از تجمعات شبانه مردم تهران؛ وزیر امور خارجه با لباس "غیردیپلماتیک"

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.


 

 عراقچی: آمده‌ام روحیه بگیرم

وزیر امور خارجه کشورمان شامگاه سه شنبه (۱۱ فروردین) با حضور در میان تجمعات مردمی در خیابان‌های تهران، از نزدیک در فضای شور و نشاط مردمی حضور یافت.

سید عباس عراقچی در گفت‌وگو با خبرنگاران در حاشیه این حضور، هدف خود را از آمدن به میان مردم، «روحیه گرفتن از انرژی بی‌نظیر آنان» عنوان کرد و گفت: «من آمدم هم روحیه بگیرم؛ دیدن این مردم واقعاً یک روحیه بسیار بزرگی را به همه می‌دهد. من هم به‌عنوان یک قطره از همین مردم، می‌آیم وسط اینها و مشارکت می‌کنم در این حرکت میدانی، هم خودم روحیه بگیرم و هم واقعاً لذت ببرم از این وحدت و انسجام مردم.»

عراقچی در پاسخ به پرسشی درباره کیفیت حضور مردم، با ابراز تحسین از شور و شعف عمومی گفت: «واقعاً غبطه می‌خورد آدم به این مردمی که اینقدر با انگیزه، با حرارت، با روح بسیار بالا این‌طور برای کشورشان فداکاری می‌کنند، حفاظت می‌کنند، پایداری می‌کنند و انسجام اجتماعی را حفظ می‌کنند. خدا قوت به همه‌شان.»


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

منبع: فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / مردم ایران / تجمعات / خیابان های کشور