نورنیوز https://nournews.ir/n/306638
کد خبر: 306638
11 فروردین 1405

اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد


وزرای خارجه چند کشور اروپایی به همراه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای مشترک درباره لبنان، کشتار نیروهای سازمان ملل در این کشور را محکوم کرده و از رژیم صهیونیستی خواستند از گسترش درگیری‌ها خودداری کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: وزرای خارجه بلژیک، کرواسی، قبرس، فرانسه، یونان، ایتالیا، مالت، هلند، پرتغال و انگلیس به همراه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند از دولت و مردم لبنان حمایت می‌کنند؛ «مردمی که بار دیگر از پیامدهای یک جنگ آسیب دیده‌اند.»

امضاکنندگان این بیانیه خواستار آغاز مذاکرات مستقیم سیاسی میان لبنان و رژیم صهیونیستی شده‌اند تا به گفته آنان زمینه پایان پایدار این درگیری و همزیستی منطقه‌ای فراهم شود.

در این بیانیه بر لزوم حفاظت از غیرنظامیان، کارکنان بشردوستانه، نیروهای حافظ صلح و زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله فرودگاه‌ها، بنادر و پل‌ها تأکید شده است.

امضاکنندگان با ابراز نگرانی از آوارگی بیش از یک میلیون نفر در لبنان، از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند از گسترش بیشتر درگیری، از جمله از طریق عملیات زمینی در خاک لبنان، خودداری کند و بر لزوم احترام به تمامیت ارضی لبنان تأکید کرده‌اند.

در این بیانیه همچنین بر ادامه کمک‌های انسانی به آسیب‌دیدگان و آوارگان تأکید شده و از جامعه جهانی خواسته شده در این مسیر مشارکت کند.

در پایان، این کشورها ضمن حمایت از مأموریت نیروهای موقت سازمان ملل در لبنان (یونیفل)، حملات اخیر به این نیروها را محکوم کرده و خواستار تضمین امنیت آن‌ها مطابق با قوانین بین‌المللی شدند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: لبنان / اتحادیه اروپا / ارتش اسرائیل