نورنیوز https://nournews.ir/n/306575
کد خبر: 306575
11 فروردین 1405

ایران ۵ - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه


تیم ملی فوتبال ایران در جریان دیداری دوستانه کاستاریکا را 5 بر صفر شکست داد.

 نورنیوز-گروه ورزشی:  تیم ملی فوتبال ایران در جریان دومین دیدار تدارکاتی خود در اردوی ترکیه، از ساعت ۱۶:۳۰ به مصاف کاستاریکا رفت که این دیدار در نهایت با  برتری ۵ بر صفر ایران  به پایان  رسید.

نیمه اول

ملی‌پوشان ایران با نمایش فوق‌العاده در نیمه نخست و دبل طارمی، دو گل از قلی‌زاده و محبی و درخشش حسین‌زاده کار کاستاریکا را تمام کردند.

تیم ملی ایران که آماده‌سازی و تمرینات خود را از دومین روز سال جدید در ترکیه دنبال کرده و یک دیدار تدارکاتی در روز هفتم فروردین‌ماه مقابل نیجریه انجام داد و با نتیجه دو بر یک شکست خورد، امروز در دومین بازی دوستانه به مصاف کاستاریکا رفته و به دنبال کسب پیروزی است؛ البته کاستاریکا در دیدار اخیرش برابر اردن که دو بر دو متوقف شد، نمایش خوبی داشت و امروز هم سعی در گرفتن نتیجه دارد.

فیفادی مارس 2026- تورنمنت چهار جانبه ترکیه سه‌شنبه 11 فروردین 1405 / ساعت 16:30 استادیوم: مجموعه ورزشی مَردام- آنتالیا داور: جیهان آیدین؛ کمک‌ها: مراد توغبرک جربای و محمد امین توغرال.

تیم ملی ایران سید حسین حسینی، شجاع خلیل‌زاده، علی نعمتی، دانیال اسماعیلی‌فر، میلاد محمدی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، سامان قدوس، علی قلی‌زاده، محمد محبی، امیرحسین حسین‌زاده و مهدی طارمی. سرمربی: امیر قلعه‌نویی

تیم ملی کاستاریکا پاتریک سکیرا، خوان پابلو وارگاس، گی‌یرمو ویالوبوس، جرالد تیلور، جفرسون برنس، اورلاندو گالو، اندی روخاس، خوسیمار آلکاسر، آندری سوتو، وارن مادریگال و ژورکائف آزوفیفا سرمربی: فرناندو باتیستا

کارت زرد

ایران: 

کاستاریکا: جرالد تیلور (32)

شرح گل‌ها

ایران یک - کاستاریکا صفر (دقیقه 11: علی قلی‌زاده): توپ‌گیری بازیکنان ایران در میانه زمین و پاس رو به جلو برای مهدی طارمی موقعیت خطرناکی ایجاد کرد که پاس رو به جلوی این بازیکن را امیرحسین حسین‌زاده بدون مکث به علی قلی‌زاده رساند تا او با فرار سریع و ضربه‌ی بغل پای راست گلزنی کند.

ایران 2 - کاستاریکا صفر (دقیقه 19: مهدی طارمی): پنالتی به دست آمده برای ایران را مهدی طارمی خلاف جهت پاتریک سکیرا که سمت راست را نشانه رفته بود، تبدیل به گل کرد تا برای دومین بازی پیاپی گلزنی کند.

ایران 3 - کاستاریکا صفر (دقیقه 31: محمد محبی): مهدی طارمی پس از گل‌سازی و گلزنی، این بار با فرار سریع از سمت چپ زمین موقعیت فوق‌العاده‌ای ساخت که پاس کات‌بک و دیدنی او با پای چپ را محمد محبی بدون وقفه و با شوت روی پا تبدیل به گل کرد.

ایران 4 - کاستاریکا صفر (دقیقه 33: مهدی طارمی): صحنه گل دوم کاملا تکرار شد؛ دوباره گلر حریف به سمت راست شیرجه زد و طارمی ضربه خود را خلاف جهت زد تا گل چهارم ایران به ثمر برسد.

لحظات حساس

دقیقه 8: آلکاسر پشت محوطه جریمه ایران صاحب موقعیت شد که سرتوپ و شوت زمینی او را حسینی به راحتی دراختیار گرفت.

دقیقه 18: امیرحسین حسین‌زاده که پاس گل اول را داده بود، این بار با تیزهوشی در محوطه جریمه کاستاریکا و پس از دریافت پاس قدوس، در برخورد با ویالوبوس سرنگون شد تا داور نقطه پنالتی را نشان بدهد.

در حاشیه

جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا حضور غیرمنتظره در مجموعه ورزشی مردام آنتالیا داشت و قبل از شروع بازی، در جایگاه حاضر شد.
ایران با چهار تغییر جالب نسبت به بازی گذشته با نیجریه، امروز برابر کاستاریکا قرار گرفته و علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، آریا یوسفی و محمد قربانی جای خود را به حسین حسینی، اسماعیلی‌فر، رزاقی‌نیا و حسین‌زاده داده‌اند.
علی قلی‌زاده در دقیقه 5 پس از ضربه به مچ پای چپش در برخورد با بازیکن حریف، دچار مصدومیت شد، اما خیلی زود بلند شد و به کارش ادامه داد.
اینفانتینو پس از گل زودهنگام ایران، ملی‌پوشان را تشویق کرد و برای آنها دست زد.
محمدحسن حبیب‌الله‌زاده، سفیر ایران در ترکیه نیز در کنار اینفانتینو نشسته و نظاره‌گر این مسابقه تدارکاتی است.
محل برگزاری مسابقه به شکلی است که تماشاگر خاصی در آن دیده نمی‌شود.


منبع: ورزش سه
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: ایران / فوتبال / تیم ملی ایران / کاستاریکا / بازی تدارکاتی