رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت آموزشوپرورش اعلام کرد با اولویت حفظ امنیت و سلامت دانشآموزان، فعالیت مدارس تا زمان ایجاد شرایط پایدار در کشور بهصورت غیرحضوری ادامه خواهد داشت.
نورنیوز-گروه اجتماعی: گروه آموزشوپرورش: عصر روز گذشته خبری منتشر شد که در برخی استانها مدارس تا پایان فروردین مجازی است.
حسین صادقی رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: سلامت و امنیت دانشآموزان از اولویتهای اصلی وزارت آموزشوپرورش است و تا زمانی که کشور به شرایط پایدار نرسیده است،
مدارس غیرحضوری خواهد بود. وی ادامه داد: در حال حاضر ۷۰۰ مدرسه در حملات آمریکایی _ صهیونی آسیب دیده است و تعدادی از مدارس نیز به عنوان محل اسکان مردم جنگزده اختصاص یافته است.صادقی درباره نحوه برگزاری امتحانات نیز گفت: امتحانات دانشآموزان متناسب با شرایط اطلاعرسانی میشود.