نورنیوز https://nournews.ir/n/306133
کد خبر: 306133
10 فروردین 1405

حضرتی: جنگ علیه ایران، در افکار عمومی غرب مشروعیت ندارد


رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به برگزاری اعتراضات «No Kings» در آمریکا، اظهار کرد: این موج اعتراض نشان می‌دهد مخالفت با جنگ و سیاست‌های کاسبان جنگ‌طلب حتی در داخل این کشور در حال فراگیر شدن است.

نورنیوز-گروه سیاسی: الیاس حضرتی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«‏موج «No Kings» در آمریکا، با صدها تجمع از نیویورک تا شهرهای دیگر، نشان می‌دهد مخالفت با جنگ و سیاست‌های کاسبان جنگ‌طلب حتی در داخل این کشور در حال گسترش و فراگیر شدن است. 

‏همزمان، خیابان‌های اروپا نیز شاهد صداهای مشابه‌اند؛ نشانه‌ای روشن از اینکه جنگ علیه ایران، در افکار عمومی غرب مشروعیت ندارد. 

‏ایران ایستاده است⁩؛ در دفاع از خاک، مردم و تمدنش. ‏در خیابان‌های این سرزمین، مردم ‌برای ایران⁩ حضور دارند، با همان آرامش، ایمان و سلحشوری ریشه‌دار و اراده‌ای که از دل تاریخ و دین می‌آید.

‏هم‌زمان، آن‌سوتر از مرزها، در خیابان‌های جهان _از آمریکا تا اروپا_ صدایی دیگر بلند شده است: مخالفت با جنگ و no king.»


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / حضرتی / مخالفت با جنگ