نورنیوز https://nournews.ir/n/305950
کد خبر: 305950
9 فروردین 1405

حملات هوایی به پایگاه‌های حشد شعبی در شمال عراق


هیات حشد شعبی عراق اعلام کرد که پایگاه‌های آن در شمال عراق هدف سه حمله قرار گرفتند.

نورنیوز-گروه بین الملل: هیات حشد شعبی عراق امروز یکشنبه اعلام کرد که پایگاه‌های آن در استان نینوا واقع در شمال این کشور هدف سه حمله آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفتند.

یک منبع در پلیس عراق نیز امروز به شبکه خبری «الجزیره» گفت که یک حمله هوایی علیه پایگاه حشد شعبی در منطقه «الرشیدیه» شهر موصل در شمال عراق انجام شد.

علاوه بر اینها، یک منبع در مرکز اطلاع‌رسانی حشد شعبی نیز گزارش داد که یک حمله هوایی علیه پایگاه این نیروها در شهرستان «طوزخورماتو» در استان صلاح‌الدین انجام شد.

یک منبع در استان صلاح‌الدین گفت که یک فروند پهپاد در اطراف شهرستان «الدجیل» در جنوب این استان سرنگون و ساقط شد.

روز شنبه نیز مرکز فرماندهی عملیات شمال و شرق دجله وابسته به حشد شعبی عراق در استان کرکوک هدف سه حمله هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به شهادت سه نیروی حشد شعبی و زخمی شدن چهار تن دیگر از آنها انجامید.

این حملات علیه مواضع حشد شعبی عراق در حالی انجام شده که پیشتر مرکز رسانه امنیتی عراق با توجه به پیامدهای حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، از تشکیل یک کمیته عالی هماهنگی میان عراق و آمریکا جهت افزایش همکاری‌ها و جلوگیری از حملات خبر داده و تضمین داده بود از خاک عراق برای حمله به مردم و نیروهای امنیتی این کشور و هیات‌های دیپلماتیک استفاده نشود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: حوادث / ایمنی / امداد_و_نجات / هشدار_اضطراری