نورنیوز https://nournews.ir/n/305941
کد خبر: 305941
9 فروردین 1405

اموال دست‌اندرکاران شبکه‌های تروریستی ماهواره‌ای توقیف شد


شبکه‌های ماهواره‌ای وابسته به دولت‌ها و سرویس‌های صهیونیستی و غربی با تعریف کار ویژه‌ سفیدشویی و توجیه جنایت‌های آمریکایی-صهیونیستی علیه مردم غیرنظامی ایران اسلامی نقاب نفاق و دشمنی خود را بیش از گذشته کنار زده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از میزان، شبکه‌های ماهواره‌ای وابسته به دولت‌ها و سرویس‌های صهیونیستی و غربی با تعریف کار ویژه‌ سفیدشویی و توجیه جنایت‌های آمریکایی-صهیونیستی علیه مردم غیرنظامی ایران اسلامی نقاب نفاق و دشمنی خود را بیش از گذشته کنار زده‌اند.

این شبکه‌های ماهواره‌ای با نفوذ در میان عده‌ای از عناصر خودفروخته و وطن‌فروش در داخل تمام تلاش خود را برای جمع‌آوری اطلاعات به نفع ارتش‌های تروریست حمله‌کننده به خاک جمهوری اسلامی به کار بسته‌اند.

در همین رابطه و با توجه به نقش مخرب و جاسوسی این شبکه‌ها با توجه به گزارش دریافتی، اموال دست‌اندرکاران این شبکه‌های ماهواره‌ای تروریستی در داخل کشور شناسایی و دستور ضبط و توقیف آن‌ها صادر شده است.

با تکمیل گزارش مورد اشاره مقام قضایی نسبت به مصادره اموال دست‌اندرکاران این شبکه‌های تروریستی اقدام خواهد کرد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اطلاع_رسانی / شبکه_ماهواره‌ای / رسانه_بین‌الملل / رسانه_دیجیتال / فضای_رسانه‌ای