نورنیوز https://nournews.ir/n/305862
کد خبر: 305862
8 فروردین 1405

دادستان نیویورک: آمریکایی‌ها برای حفظ دموکراسی مبارزه می‌کنند


دادستان کل نیویورک همزمان با آغاز تظاهرات سراسری «نه به پادشاهان» در آمریکا تاکید کرد که مردم آمریکا امروز برای حفاظت از دموکراسی مبارزه می‌کنند و اصول دموکراسی در حال آزمایش است.

نورنیوز- گروه بین الملل: لتیتیا جیمز، دادستان نیویورک امروز شنبه به وقت محلی در یک نشست خبری گفت: «ما ملتی هستیم که بر اساس حاکمیت قانون، توازن قوا و ایده بنیادینی که قدرت متعلق به مردم است، ساخته شده‌ایم. در حال حاضر، این اصول در حال آزمایش هستند.»

جیمز که پس از ارائه یک پرونده مدنی علیه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور و سازمان ترامپ در سال ۲۰۲۲، هدف حملات او قرار گرفته است، گفت: «دموکراسی پروژه‌ای است» که توسط نسل‌های مختلف آمریکایی‌ها محافظت می‌شود.

وی افزود که وظیفه او دفاع از قانون اساسی است و قصد عقب‌نشینی ندارد. «ما به مبارزه ادامه خواهیم داد، زیرا هیچ‌کس بالاتر از قانون نیست. احترام به قانون و روند قانونی اساس دموکراسی ما است.»

پادمت لاکشمی تهیه‌کننده و مجری تلویزیونی نیز در این نشست خبری علیه اقدامات مهاجرتی دولت ترامپ در شهرها صحبت کرد و گفت که این اقدامات نمایانگر رویای آمریکایی‌ای که او به آن باور دارد، نیست.

لاکشمی گفت: «امروز ما ترس را رد می‌کنیم. ما بر پاسخگویی، شفافیت در دولت و دلسوزی در رهبران منتخب خود پافشاری می‌کنیم. رهبری واقعی درباره سلطه نیست، بلکه درباره خدمت است. درباره مردم عادی است.»

قرار است بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ تظاهرات با عنوان «نه به پادشاهان» در ۵۰ ایالت آمریکا برگزار شود و انتظار می‌رود میلیون‌ها نفر در این تجمعات در اعتراض به سیاست‌های آشفته و جنجالی ترامپ و دولتش و محکومیت آن شرکت کنند.

اگرچه مخالفت با سیاست‌های مهاجرتی ترامپ و به ویژه کشته شدن دو آمریکایی به دست نیروهای مهاجرتی فدرال از دلایل اصلی تظاهرات امسال است اما به گفته برگزار کنندگان این تجمعات، مخالفت با جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران نیز از دیگر دلایل اعتراضات مردم در آمریکا است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / اسرائیل / ترامپ / جنگ / دادستان نیویورک