نورنیوز https://nournews.ir/n/305811
کد خبر: 305811
8 فروردین 1405

مهاجرانی: به آمریکا خوش‌بین نیستیم/ دست برتر را در جنگ داریم


سخنگوی دولت با بیان اینکه ما به اقدام آمریکا خوش‌بین نیستیم و تمایلی به ادامه جنگ نداریم، تصریح کرد: در جنگ دست برتر را داریم و نیروهای مسلح ابتکار عمل را در اختیار دارند.

نورنیوز-گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگویی با الجزیره با تأکید بر اینکه ما این جنگ را آغاز نکرده‌ایم و منافع ما باید در نظر گرفته شود، اظهار کرد: طبیعی است ما غرامت دریافت کنیم، زیرا جان‌هایی از دست رفته‌اند که در میان آنان دانش‌آموزان و معلمان بوده‌اند.

وی یادآور شد: بسیاری از مناطق ایران دچار خسارت شده‌ و لازم است تحریم‌ها برداشته شوند. تصمیم‌گیری درباره جنگ و صلح بر عهده فرمانده کل نیروهای مسلح است.

مهاجرانی با بیان اینکه ما به اقدام آمریکا خوش‌بین نیستیم و تمایلی به ادامه جنگ نداریم، تصریح کرد: در جنگ دست برتر را داریم و نیروهای مسلح ابتکار عمل را در اختیار دارند.

سخنگوی دولت همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو اظهار کرد: از ابتدای جنگ با ادعاهایی درباره توانایی‌های خود مواجه بوده‌ایم و ضربات سختی به آمریکا وارد کرده‌ایم.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / سخنگوی دولت / دست برتر در جنگ