دونالد ترامپ در یک سخنرانی عمومی از محمد بن سلمان خواست عربستان را به توافقنامه آبراهام ملحق کرده و روابط خود با اسرائیل را عادیسازی کند.
نورنیوز-گروه بین الملل: سایت عربی ۲۱، رئیس جمهور آمریکا از «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی خواست تا به توافقنامه عادیسازی روابط با رژیم اسرائیل موسوم به توافقنامه «آبراهام» بپیوندد.
ترامپ طی سخنرانی خود در کنفرانس ابتکار سرمایهگذاری آینده در میامی، مستقیماً ولیعهد عربستان سعودی را خطاب قرار داد و گفت که «زمان آن فرا رسیده است» تا به روند عادیسازی بپیوندد.
رئیس جمهور آمریکا افزود که بعد از به زعم خودش «مهار» ایران، دیگر بهانه و توجیهی برای تأخیر در پیوستن عربستان به روند عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل وجود ندارد.
ترامپ همچنین جزئیات مکالمات قبلی خود با بن سلمان در مورد عادیسازی روابط با رژیم اسرائیل را فاش کرد و به شروط ریاض برای عادی سازی روابط با تل آویو اشاره کرد و گفت: «محمد میگفت: اوه بله، به محض اینکه این کار را انجام دهیم و به محض اینکه آن کار را انجام دهیم. (در مسیر عادی سازی گام برخواهم داشت)».
ترامپ افزود: «ما اکنون این کار را انجام دادهایم... ما آنها (ایرانیها) را (بنا بر ادعای ترامپ) تاحد زیادی از بازی خارج کردهایم و وقت ورود به توافقنامه ابراهیم رسیده است.»
ترامپ همچنین برخلاف ادعای عربستان مبنی بر مشارکت نکردن در جنگ تجاوزگرانه مشترک آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران گفت که ریاض در عملیات نظامی اخیر «به شدت همکاری» داشته است.
برخی کشورهای عربی و از جمله امارات، بحرین و مغرب تحت نظارت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری وقت آمریکا در سال ۲۰۲۰ توافق عادی سازی روابط با تل آویو موسوم به «توافق آبراهام» را امضا کردند.
امضای این توافق موج گسترده ای از محکومیت ها را در جهان اسلام به همراه داشته است و ملت های مسلمان از آن زمان تاکنون در مناسبت های مختلف مخالفت خود را با این توافق اعلام داشته و خواهان لغو آن شده اند.